Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Feilsendt sex-sms fikk 16.000 Facebook-likes

Christopher Remme Sletten (bildet) bestemte seg for å spøke med jenta som sendte melding og trodde han var René (Foto: Skjermbilde fra Facebook/privat)
Christopher Remme Sletten (bildet) bestemte seg for å spøke med jenta som sendte melding og trodde han var René (Foto: Skjermbilde fra Facebook/privat)
– Hun virket ikke helt god i hodet, sier Christopher Remme Sletten.

 

OSLO: Christopher Remme Sletten mottok en melding fra et ukjent nummer, og bestemte seg for å spøke med avsenderen. Det endte opp med en hel haug med nye venneforespørsler på Facebook, og over 16.000 «likes» av skjermbildet på mobilen.

– Jeg la ut bildet etter jeg hadde vært på trening og tok meg en liten lur. Da jeg våknet rundt en time senere hadde jeg fått over 5000 likes, og det tok bare fem minutter før tallet var oppe i 7000, sier Christopher Remme Sletten til dittOslo.

Da bildet hadde blitt delt utallige ganger og var oppe i 8000 likes, skrev Remme Sletten følgende melding på bildet: «Alltid gøy når noen sender til feil nr ;) btw, vil helst ha 10 000 likes takk.. åja jeg får det, fint da.....djizuz!»

LES OGSÅ: Slo alarm da valentinsdaten ikke ville dra hjem

LES OGSÅ: Nytt gigantsøk skjønner hva du er ute etter

Ikke lureri

Remme Sletten tror ikke meldingen var sendt fra noen han kjente som ville tulle litt, og har prøvd å søke opp nummeret uten hell.

Jeg kunne sikkert dratt spøken litt lenger med henne, men hun sluttet ikke å sende meldinger etter at jeg sa det var feil nummer heller. Da hun spurte hvor jeg bodde sluttet jeg bare å svare. Hun virket ikke helt god i hodet, forteller Remme Sletten.

Han legger til at han tror jenta som sendte meldingen bor i Drammen ettersom hun spurte om han bodde i området.

LES OGSÅ: Julia (27) har rørt 27.000 Facebook-brukere

Nye venneforespørsler

Remme Sletten ble plutselig litt mer populær enn han først hadde trodd, og forteller at han har fått mange venneforespørsler på Facebook.

Det er mest 14-15 år gamle jenter og gutter, og jeg har ikke godtatt noen av dem. I tillegg har folk begynt å «følge» meg på Facebook, og begynt å like andre ting jeg har lagt ut ettersom jeg har åpen profil, avslutter Remme Sletten.

LES OGSÅ: Pizzakrangel mellom samboerpar endte med knyttneveslag, nesebrudd, bitt og en istykkerrevet truse

likes feilsendt sms
DJIZUZ! Christopher Remme Sletten ba om 10.000 «likes» da han rundet 8000 likes. Tre dager etter er det over 16.000. (Foto: Skjermbilde fra Facebook)

Delta i debatten! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Delta i debatten! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!