RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siri Wahlstrøm med sjekken fra damegruppen i Oslo golfklubb. Nestleder i Mølleplassen barnehager, Maud Lindstad er glad for pengene. FOTO: ALEXANDER SYNSTAD
Siri Wahlstrøm med sjekken fra damegruppen i Oslo golfklubb. Nestleder i Mølleplassen barnehager, Maud Lindstad er glad for pengene. FOTO: ALEXANDER SYNSTAD

Feilslag ga barna penger

- Kommer veldig godt med.

BOGSTAD: Damegruppen i Oslo golfklubb er gavmild og kreativ. Hvert slag som endte i bunkeren på Bogstad golfbane ga penger til Møllebakken barnehage.

Ved utslaget på hull nr.11 har golfspillerne funnet dette diktet:

"Ball i sandkassen, gi støtte til Mølleplassen. 10 kr. hos Steven på grisen, det er den rette prisen."

Dermed har det jevnt og trutt falt penger opp i sparegrisen i Proshopen i klubbhuset til Oslo golfklubb. Forrige uke kom leder i damgruppen, Siri Wahlstrøm til Møllebakken spesialbarnehage. Med seg hadde hun en sjekk på 6400 kroner. Den kommer godt med til barnehagen som har ti barn med spesielle behov.

Fransk idé

Ideen fikk Wahlstrøm fra Frankrike.

– Jeg spilte på en bane der hvor de hadde innført dette opplegget. Dermed gjorde vi det samme på Bogstad.

Og hvorfor Mølleplassen skulle få pengene, takker hun leder i bydelsutvalget Elin Horn Galtung for.

– Jeg spurte henne om hva slags formål vi kunne gi penger til. Hun foreslo Mølleplassen med en en gang. Den er en av hennes hjertebarn. Og for oss var det viktig å gi noe til noe i nærmiljøet til Bogstad golfbane. Mølleplassen har et fantastisk godt tilbud for barna, sier Wahlstrøm.

Sjeldent tilbud

Mølleplassen drives av Oslo Røde Kors med kommunale midler. Barnehagen har per i dag barn med ulike spesielle behov. Totalt har ikke Oslo mer enn om lag 30 barnehageplasser av denne typen. Mølleplassen har vært i drift siden 1967. Barna har store og sammensatte lærevansker.

Pengene fra golfdamene skal brukes til musikkintrumenter. Og nestleder Maud Lind er svært glad for pengegaven.

– Det er en flott gave. Disse pengene kommer veldig godt med. Og ideen til damegruppen var utrolig bra. Dette setter vi stor pris på, sier Lind.

Wahlstrøm og damene vil fortsette det veldedige arbeidet.

– Ja, vi skal gi mer. Men kanskje vri det over til det mer positive. Nemlig at et bra slag gir penger, sier hun med et smil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere