RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Feirer 10 år med Egner

Bjørndal barne- og ungdomsteater fyller 10 år i år. Det feires med forestillingen "Dyrene i Hakkebakkeskogen".

BJØRNDAL: Søndag åpner teatret dørene for publikum. Da er det Mikkel Rev, Bestemor Skogmus og Klatremus som står for underholdningen. Instruktør Åsa Jansson kan friste med mange nye ideer. Lokale barn og ungdommer i alderen åtte til 15 år er med i teatergruppen som de siste årene har opparbeidet seg et godt rykte. Teateret er et tilbud til barn og unge i bydelen som ønsker å utvikle kunnskap og erfaring innen scenekunst i et godt sosialt miljø.

De siste månedene har de unge teater-spirene hatt hendene fulle med å forberede en spennende oppsetning av den kjente og kjære barndomshistorien. Søndag vil de vekke barndomsminner blant publikum.
Forestilling har som nevnt premiere førstkommende søndag kl. 18 i Bjørndal skoles aula. Stykket spilles også påfølgende tirsdag, onsdag, fredag og lørdag til samme tid. Teatercaféen åpner dørene en halv time før forestillingen og kan by på pølser, kaker og brus.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere