*Nettavisen* Nyheter.

Feirer 50 år!

Bakkehavn barnehage er 50 år og skal feire i tre dager. De håper både naboer og tidligere barnehagebarn finner veien innom torsdag 14. juni.

Langerud: I fjor høst fylte Bakkehavn barnehage 50 år, men da bodde de i brakker og utsatte feiringen. Derfor feirer de stort denne våren.

7. juni skal vi ha fest for barna, foreldrene og de ansatte her i barnehagen. 13. juni kommer det en teatergruppe som skal vise forestillingen Bamse Brakar og Mikkel Rev. Og 14. juni inviterer vi til åpent hus fra klokken 13-15. Da håper vi barn som har gått her før, foreldrene deres og naboene kommer innom. Naboene har holdt ut i hele byggeperioden, og vi vet at det er mange som er nysgjerrige på hvordan vi har fått det. Denne dagen vil vi tilby omvisning og servere kaffe og kaker, forteller pedagogisk leder Camilla Jensehaugen.

Barna flyttet inn i den nye barnehagen i januar, men først nå er alt på plass innvendig.

Det mangler fortsatt litt på uteområdene, blant annet noen lekeapparater, legging av gress og asfaltering av en sykkelbane, men inne har vi fått det veldig fint! Vi gleder oss til å vise fram barnehagen vår, så alle er hjertelige velkomne, sier hun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.