RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Feirer 80-års- jubileum med konsert

Østensjø Skoles Musikkorps fyller 80 år i 2006. Søndag feirer de seg selv med stor jubileumskonsert på Symra kino.

ØSTENSJØ: Det tradisjonsrike korpset ble stiftet som et rent guttekorps den 26. september 1926. Drivkreftene bak stiftelsen av korpset var i første rekke togmester Amund Amundsen, overlærer Johan Evje og postpakkemester Ingvald Nilsen. Sistnevnte ble korpsets første dirigent.

Østensjø Skoles Musikkorps skal gjennom hele året feire jubileet med konserter, stevner og jubileumsarrangement. Hovedattraksjonen i år blir sommerens tur til Kroatia. 24. juni legger rundt 80 av korpsets små og store av gårde på den ukelange turen. Korpset har også mange sosiale arrangementer som bowlingkvelder, skidag og "loppefest". Korpset har i dag rundt 70 spillende medlemmer og dirigeres av Fred Amundsen.
Østensjø Skoles Musikkorps lover en innholdsrik kveld med et variert musikalsk program. De stiller mannsterke med aspirantkorpset, juniorkorpset og seniorkorpset.
Konserten begynner klokken 18.00 i Symra kino på Lambertseter. Det blir salg av kaker og kaffe.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere