RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Feirer bussens tilbakekomst


Erik Lessner har med seg flagg og et stort smil da han går på buss 47b fra Røa Torg 31.mars. Da er en dypt savnet bussrute tilbake. - Det blir en stor dag.
Erik Lessner har med seg flagg og et stort smil da han går på buss 47b fra Røa Torg 31.mars. Da er en dypt savnet bussrute tilbake. - Det blir en stor dag.
Mange fortvilte da bussrute 47b ble lagt ned. Snart er den tilbake. Det skal feires.

RØA: Det er ikke ofte passasjerer går på bussen med flagg. Men Erik Lessner er så glad for at Røa Ring-ruten er tilbake, at han oppfordrer alle til å gjøre litt ekstra stas på dagen. Nøyaktig 10.11 stiger de på bussen på Røa Torg 31.mars.

- Gledens dag

Det blir en gledens dag. Denne ruten har vært dypt savnet av mange. Etter to års fravær er ruten endelig slik vi vil ha den. Blant annet stopper bussen ved eldresenteret. Og det betyr mye for mange, sier Lessner.

Sammen med ildsjelen Tone Winsnes Bergan har han stått for at bussruten skulle komme tilbake. Ruten vil få fem daglige avganger.

Inviterer alle

Lessner er i gang med å informere om feiringen. Den siste uken har han satt opp plakater på eldresenteret.

- Vi skal også sette plakater og legge lapper i postkasser. Vi ønsker at så mange som mulig skal vite at ruten er tilbake. Det er viktig at så mange som mulig vil bruke den.

Akersposten.no kommer tilbake med bilder og artikler fra feiringen på mandag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere