RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Feirer fem dager til ende


Jubilerer: Rektor på Bøler skole, Anne Lise Gjerde, gleder seg til jubileumsuka. På bildet viser hun frem Bøler skole, slik den så utfor 50 år siden. Foto: Øystein Dahl Johansen
Jubilerer: Rektor på Bøler skole, Anne Lise Gjerde, gleder seg til jubileumsuka. På bildet viser hun frem Bøler skole, slik den så utfor 50 år siden. Foto: Øystein Dahl Johansen
Bøler skole vet å jubilere skikkelig. Nå vil de ha med bølerbeboere på feiringen i hele neste uke.

Bøler: Bøler skole hadde offisiell feiring av sitt 50-årsjubileum første skoledag, da også statsministeren deltok i feiringen. Rektor Anne Lise Gjerde syntes jubileet skulle markeres skikkelig, så hele neste uke blir det feiret både på skolen og i lokalmiljøet.

Dette blir en jubeluke! Jeg er veldig glad for at nærmiljøet stiller opp og at vi har fått samlet alle korene og korpset. Alle skolekorene og korpset skal ha en felles konsert, og det tror jeg aldri har skjedd før, sier hun.

Bedre kjent

Gjerde forteller at målet med jubileumsuka er at skolen skal bli enda bedre kjent i nærmiljøet.

Vi skal bli kjent som et godt sted og være og et godt sted å lære, sier hun og legger til at det er en rekke personer som stiller opp for å feire skolen.

Roald Nadheim var lærer her det andre året skolen var ny. Han kommer for å fortelle elevene om gamle dager på Bøler. Og så Kai Ekanger naturligvis. Han har vært en stor drivkraft for det store arrangementet på onsdag med blant annet Tom Mathisen og Tove Nilsen. Tove Dahl Haugen, som har vært lærer her i over 40 år, skal holde foredrag for både nye og gamle elever. Hele uka vil det også være en stor utstilling på skolen, forteller hun.

Leker fra gamle dager

I løpet av jubileumsuka blir det festforestilling, konserter og hele uka blir annerledesdager for elevene.

Da skal barna lære leker fra gamle dager og det vil bli flere overraskelser til elevene. Denne feiringen er ikke bare for skolens elever, men også for hele nærmiljøet. Jeg håper folk benytter anledningen, siden alle arrangementene er gratis. Alle er hjertelig velkomne!

Oversikt over alle arrangementene finner du på Hva skjer-sidene i denne utgaven av Nordstrands Blad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere