RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Feiret "Den grønne øya" på Årvoll

Irske folketoner, dansetrinn og Guinness fikk Årvoll gård til å koke sist fredag.

Årvoll: Irland feirer sin nasjonaldag, St. Patricks day, 17. mars, men Årvoll Sang Ensemble valgte å tjuvstarte den storstilte feiringen en dag i forveien. De inviterte til irskinspirert pubkonsert og arrangementet skulle vise seg å falle i smak hos festglade groruddøler i alle aldrer.
- Vi har lenge hatt lyst til å gjøre dette, og det er derfor utrolig gøy å se at vi får det til så bra, sier sangentusiast og leder i kulturklubben Hans Christian Bakke.

Høy standard

Årvolls idylliske samlingspunkt var fylt til randen, og stemningen sto i taket når Årvoll Sang Ensemble grep mikrofonen. De sang og spilte irske folketoner med innlevelse og tæl. De inviterte også til allsang og publikum ga selvfølgelig svar på tiltale.
Kveldens konferansier var korets formann, Ulf Hjerpset. Han holdt temperaturen opp hele veien og løste oppgaven på et svært humørfylt vis.

Proffe dansere

I tillegg var Oslos irske oppvisningsgruppe, Taranis, leid inn for anledningen. De imponerte med riverdance av høy internasjonal klasse, og danserne ble møtt med trampeklapp.
Etter konserten var dirigent i Årvoll Sang Ensemble, Heidi Tisell, svært godt fornøyd med arrangementet, og hun roste det velstemte sangkollektivet.
- De er veldig engasjerte, en meget fin gjeng. Vi liker å gi alt når vi står på scenen, og det setter folk i salen også pris på, forteller hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere