RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Feiret 80 årsdagen

På selveste 80-årsdagen feiret Østensjø skoles musikanter seg selv på Nordre Skøyen hovedgård.

Østensjø: 26.september 1926 regner vi som vår stiftelsesdag. Amund Amundsen, Johan Evje og Ingvald Nilsen stod i spissen for opprettelsen av Østensjø skoles guttemusikkorps. Sistnevnte var forøvrig vår første dirigent og han fikk med seg 50 gutter til det første korpset, forteller Kurt Strøm, nåværende leder for Østensjø skoles musikkorps.

Vårt nåværende navn fikk vi i 1961 da de første jentene ble med i korpset. I dag har vi 65 meget aktive medlemmer mellom 8 og 18 år, sier han.

Gamle faner

Det ble en storslått bursdagsfeiring fredag. Over 250 personer, gamle og unge, nåværende og tidligere medlemmer var med. Østensjø janitsjar ønsket velkommen utenfor Nordre Skøyen hovedgård, for anledningen pyntet med mange flagg og blomster. Kvelden inneholdt et historisk tilbakeblikk av ord og lysbilder, dessuten var alle tidligere faner og uniformer stilt ut.

En veldig trivelig kveld med tapas og pizza, kaffe og kaker, og mye mimring. En bursdagsfeiring hvor vi ikke spilte selv. Tidligere i jubileumsåret har vi hatt konsert på Symra og vært på tur til Kroatia. Under selve bursdagsfeiringen lot vi oss bare underholde, forteller Strøm.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere