RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sopran Åshild Skiri Refsdal sammen med Bryn mannskor under fremføringen av «We'll meet again».
Sopran Åshild Skiri Refsdal sammen med Bryn mannskor under fremføringen av «We'll meet again».

Feiret 90 år med damehjelp

Bryn mannskor feiret i helgen sitt 90-årsjubileum med storslått konsert i Manglerud kirke.

MANGLERUD: Det tradisjonsrike koret hadde invitert med seg Økern damekor som også var med for ti år siden, da Bryn mannskor feiret 80 år. I tillegg var sopran Åshild Skiri Refsdal med for å gi karene i Bryn mannskor litt musikalsk bistand på jubileumskonserten.

SE VIDEO AV BRYN MANNSKOR OG ØKERN DAMEKOR UNDER

– Vi gutta på Bryn har gledet oss lenge. Det er fantastisk å se at så mange har fylt opp Manglerud kirke i dag, sa en av korets medlemmer før de tok løs på kveldens program som blant annet besto av Oscars Borgs «Sangen» som var den første koret begynte å øve på i februar 1919. Låter som «Nocturne», «We'll meet again» og «Nu är den ljuva våren» sto også på programmet og bidro til god stemning blant publikummet i den fullsatte kirka.

Øker damekor tok publikum gjennom låter som «Brudemarsj fra Gudbrandsdal» og Don't fence me in» før de deltok på avslutningsnummeret sammen med Bryn Mannskor og Åshild Skiri Refsdal til tonene fra «Thank you for the music».Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere