RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Feiret en fyrrig 40-åring


Feiret seniorsenteret: Verena Dehli fra Vinderen helselag, aktivitør Ellen Richvoldsen, daglig leder Pieter Don, husholdstyrer May Lisbeth Pedersen, Annette Malm fra Vinderen helselag og bruker Alf Skaug.
Feiret seniorsenteret: Verena Dehli fra Vinderen helselag, aktivitør Ellen Richvoldsen, daglig leder Pieter Don, husholdstyrer May Lisbeth Pedersen, Annette Malm fra Vinderen helselag og bruker Alf Skaug. Foto: FOTO: ELISABETH C. WANG
Vinderen seniorsenter fyller 40 år. Slikt er det all grunn til å feire og gjerne flere dager til ende.

VINDEREN: Hvitvin i høye glass og lukket valnøttkake med marsipanroser. At Vinderen seniorsenter er godt likt av brukerne er det liten eller ingen tvil om.

Tirsdag var det offisiell jubileumsfest, hvor blant andre ordfører Fabian Stang var på plass. I går var det åpen dag for alle som hadde lyst til å være med på festen.

– Sjelen og hjertet

– 11.00 på en helt vanlig onsdag synes jeg er vel tidlig å ta et glass hvitvin, smiler Annette Malm i Nasjonalforeningen for folkehelsen og Vinderen helselag. Hun går for et glass Farris.

Malm er blant dem som arbeidet sterkt for å få seniorsenteret opp og frem.

– Vi har lagt både sjelen og hjertet i dette arbeidet og håper selvsagt Vinderen seniorsenter består i mange år fremover. Mange er glad i dette senteret, og for mange er det i tillegg et viktig holdepunkt i hverdagen, sier Malm.

117 over 90 år

Statistikk viser at Vinderen seniorsenter per i dag har rundt 927 aktive brukere, hvorav 117 over 90 år. Med brukere fra 62 til 100 år er det stadig fokus på tilpassede aktiviteter.

Alle skal finne noe de liker på seniorsenteret midt i Vinderen sentrum.

– Vi er opptatt av å skape muligheter for selvrealisering. Vi vet alle at jo eldre man blir, jo mer av nettverket forsvinner – både arbeidsmessig og privat. Da er det desto viktigere å kunne opprettholde vår egenverdi og egenart, sier daglig leder Pieter Don.

Hygge rundt bordene

Allerede klokken 11.30 i går var bordene inne i stuen på seniorsenteret fylt med festkledte seniorer. Latteren satt løst og alle koste seg med kake, kaffe og et lite glass med noe friskt.

Vinderen seniorsenter drives av Nasjonalforeningen for folkehelsen med økonomisk støtte fra Bydel Vestre Aker, Vinderen helselag med flere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere