Gå til sidens hovedinnhold

Feiret et kvart århundre

Solen skinte og det var vår i luften da barna i Sloreåsen barnehage på Holmlia feiret 25-års jubileum.

Holmlia: Onsdag den 14. mars feiret Sloreåsen barnehage 25 års jubileum. Barnehagen er den eldste i bydelen og er et tilbud til 56 barn i alderen ett til seks år. Til stede under begivenheten var Hilde Berg fra bydelsadministrasjonen som overrakte barnehagen en sjekk på 2000 kroner.

Med siden starten

Mary Lie (60) ble ansatt i barnehagen for 24 år siden og jobber der fremdeles som avdelingssjef.

Hun trives fortsatt meget godt og gleder seg til å gå på jobb hver eneste morgen.

Det som er så bra med denne jobben, er at man er i kontakt med barn hele tiden. Det gir deg mye glede og energi.

forteller Mary. Hun forklarer også at hun i løpet av årene har lært enormt mye om hvordan småbarn tenker, handler og snakker.

Sloreåsen barnehage ligger i en flerkulturell bydel, noe som gjør at man får bedre kjennskap til fremmede tradisjoner og skikker.

Mange av de ansatte her i barnehagen har utenlandsk bakgrunn, og det har vi stor nytte av i ulike anledninger som for eksempel FN-dagen. Da bruker alle å ta med seg mat fra sitt eget land, og vi andre får prøve ny og spennende mat, musikk, språk og mote, forteller avdelingssjefen. Både barn og voksne var samlet i Sloreåsen for å markere jubileet. Etter at en diger krone ble plassert på toppen av barnehagens tak, var det en fellessamling for barnehagens fire avdelinger. Avslutningsvis ble det servert boller, kaker og vafler og alle kunne nyte dagen i strålende solskinn.

Reklame

Kutt den skyhøye strømregningen: Slik får du billigst og best varempumpe