RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

JULEBORD: Stolte brukere på Tirsdagsklubben sammen med bydelens øverste politiske ledelse. Fra venstre: Liv, Kristin, BU-leder Shahbaz Tariq, Caroline, BU-nestleder Teddy Kjendlie, Knut, Runar og Ann Charlotte.
JULEBORD: Stolte brukere på Tirsdagsklubben sammen med bydelens øverste politiske ledelse. Fra venstre: Liv, Kristin, BU-leder Shahbaz Tariq, Caroline, BU-nestleder Teddy Kjendlie, Knut, Runar og Ann Charlotte. Foto: FOTO: ØISTEIN FLATEN/STIFTELSEN HOLMLIA NÆRMILJØ

Feiret jul med Tirsdagsklubben

Tirsdagsklubben har funnet seg godt til rette hos Stiftelsen Holmlia Nærmiljø. Tirsdag var det julebord.

HOLMLIA: Stiftelsen Holmlia Nærmiljø startet i høst opp driften av den tidligere kommunalt drevne Tirsdagsklubben (se faktaboks).

LES OGSÅ: – De har vært som en familieEtter et par måneders drift er brukerne tilbake og ser ut til å trives riktig så godt i stiftelsens lokaler.

– Mange finner veien uke etter uke, og det er en glad gjeng som spiller bingo, spiser god mat og hygger seg i felles lag, sier daglig leder i stiftelsen Øistein Flaten.

God stemning

Denne uken var det klart for julebord med ribbe, julepølse og medisterkaker på menyen.

Det var gaver til alle og bingovertene Kristin og Karoline fikk en ekstra påskjønnelse for innsatsen i den ukentlige bingorunden. Alle brukerne av tirsdagsklubben fikk også kalender for 2012, med sitt eget bilde.

– Dette var populært og Stiftelsen Holmlia Nærmiljø takker Nils-Inge Bergan fra Holmlia som har bistått med fremskaffelsen av disse, sier Øistein Flaten.

Ros til frivillige

– Å dra i gang en slik aktivitet krever sitt. Vi er litt ydmyke for det vi har tatt på oss og jeg vil rose alle de frivillige som hver uke stiller opp og gjør det mulig for oss å holde Tirsdagsklubben, sier Øistein Flaten.

Tirsdagsklubben er en stabil gjeng som møtes en gang i uken, men Stiftelsen har ennå ikke kommet i kontakt med alle de gamle brukerne.

– Hvis det er flere som vil være med er det bare å ringe oss på telefon 22613525, sier Øistein Flaten.

Tirsdagsklubben tar juleferie etter 13. desember, og starter opp igjen med ny giv 10. januar.

BU leder Shahbaz Tariq (Ap) og BU-nestleder Teddy Kjendlie (H) kom også på julebordsbesøk.

– Det er veldig hyggelig å se at brukerne er fornøyde. Vi skal se på fordelingen av midler, men ser gjerne at Stiftelsen fortsetter driften slik de gjør i dag, sier Shahbaz Tariq som nå går inn budsjettinnspurten sammen med resten av politikerne i bydelen.

 

LES OGSÅ:

Fornøyd med frivillighet

Prøver å få andre til å drive alternativer

Vil ikke love penger

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere