*Nettavisen* Nyheter.

Feiret jul med Tirsdagsklubben

JULEBORD: Stolte brukere på Tirsdagsklubben sammen med bydelens øverste politiske ledelse. Fra venstre: Liv, Kristin, BU-leder Shahbaz Tariq, Caroline, BU-nestleder Teddy Kjendlie, Knut, Runar og Ann Charlotte. Foto: FOTO: ØISTEIN FLATEN/STIFTELSEN HOLMLIA NÆRMILJØ

Tirsdagsklubben har funnet seg godt til rette hos Stiftelsen Holmlia Nærmiljø. Tirsdag var det julebord.

Klikk på bildet for å forstørre.

BURSDAGSBARN: Elin Sandaker mottar tirsdagsklubbens hyllest på sin fødselsdag og Toril Waag i bakgrunnen

Klikk på bildet for å forstørre.

FORNØYDE: Bu-leder Shahbaz Tariq og BU-nestleder Teddy Kjendlie koste seg på julebordet til Tirsdagsklubben.

Klikk på bildet for å forstørre.

Politikere og frivillige i muntert lag. Fra venstre BU leder Shahbaz Tariq, Anne Flaten - frivillig, Miljø og frivillighetskonsulent Laila Paulsen, Toril Waag - frivillig, BU nestleder Teddy Kjendlie og foran Willy Olsen - frivillig fra Holmlia Pensjonistforening.

Klikk på bildet for å forstørre.

Anne Flaten synger bursdagssangen til Elin

Klikk på bildet for å forstørre.

Elin Sandaker Frivillighetssentralen, Miljø og frivillighetskonsulent Laila Paulsen og frivillig Willy Olsen fra Holmlia Pensjonistforening.

HOLMLIA: Stiftelsen Holmlia Nærmiljø startet i høst opp driften av den tidligere kommunalt drevne Tirsdagsklubben (se faktaboks).

LES OGSÅ: – De har vært som en familieEtter et par måneders drift er brukerne tilbake og ser ut til å trives riktig så godt i stiftelsens lokaler.

– Mange finner veien uke etter uke, og det er en glad gjeng som spiller bingo, spiser god mat og hygger seg i felles lag, sier daglig leder i stiftelsen Øistein Flaten.

God stemning

Denne uken var det klart for julebord med ribbe, julepølse og medisterkaker på menyen.

Det var gaver til alle og bingovertene Kristin og Karoline fikk en ekstra påskjønnelse for innsatsen i den ukentlige bingorunden. Alle brukerne av tirsdagsklubben fikk også kalender for 2012, med sitt eget bilde.

– Dette var populært og Stiftelsen Holmlia Nærmiljø takker Nils-Inge Bergan fra Holmlia som har bistått med fremskaffelsen av disse, sier Øistein Flaten.

Ros til frivillige

– Å dra i gang en slik aktivitet krever sitt. Vi er litt ydmyke for det vi har tatt på oss og jeg vil rose alle de frivillige som hver uke stiller opp og gjør det mulig for oss å holde Tirsdagsklubben, sier Øistein Flaten.

Tirsdagsklubben er en stabil gjeng som møtes en gang i uken, men Stiftelsen har ennå ikke kommet i kontakt med alle de gamle brukerne.

– Hvis det er flere som vil være med er det bare å ringe oss på telefon 22613525, sier Øistein Flaten.

Tirsdagsklubben tar juleferie etter 13. desember, og starter opp igjen med ny giv 10. januar.

BU leder Shahbaz Tariq (Ap) og BU-nestleder Teddy Kjendlie (H) kom også på julebordsbesøk.

– Det er veldig hyggelig å se at brukerne er fornøyde. Vi skal se på fordelingen av midler, men ser gjerne at Stiftelsen fortsetter driften slik de gjør i dag, sier Shahbaz Tariq som nå går inn budsjettinnspurten sammen med resten av politikerne i bydelen.

LES OGSÅ:

Fornøyd med frivillighet

Prøver å få andre til å drive alternativer

Vil ikke love penger

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.