RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Feiret klubben i deres hjerte

I oktober fyller Årvoll idrettslag 75 år. På lørdag inviterte klubbledelsen til en svært fartsfylt jubileumsfest.

Tonsenhagen: Til tross for at klubben ikke har bursdag før om fem måneder valgte ledelsen likevel å starte feiringen rekordtidlig og moro ble det. Disenbanen var fylt til randen av klubbmedlemmer i alle aldrer, som viste fram ferdigheter av ulikt slag. Årvoll IL har et bredt idrettstilbud, og på lørdag sto volleyball, fotball og håndball på menyen. I tillegg viste ski- og orienteringsgruppa seg fram. Det ble arrangert interne kamper og konkurranser, og stemningen var eksemplarisk. Klubbens medlemmer konkurrerte mot hverandre på tvers av både kjønn og alder.

Kake og brus

Lokalavisen Groruddalen tok en prat med tre av deltakerne under lørdagens idrettsfest. Ifølge trioen er miljøet godt i jubileumsklubben.
Jeg har mange gode kompiser her, forteller Mats Andersen (10), som har spilt fotball i klubben siden han var fire år.
Har dere hatt det moro i dag?
Jeg har hatt det veldig kult. Det er så gøy å spille mot de eldre, svarer Mina Sørli (10).
Ungjenta spiller håndball, og Mina forteller at hun trives best på kanten eller i mål. Ifølge lagkamerat, Marie Aasebø Valle (10), fikk de både kake og brus etter lørdagens oppvisningskamp.
Det har vært en fin dag i dag. Jeg spiste kake, men jeg drakk ikke så mye brus. Det morsomste var å spille kamp mot de voksne, sier hun.

Jakter på frivillighet

Styreleder i Årvoll IL, Bjørn Oppberget, sier til Lokalavisen Groruddalen at han var godt fornøyd med lørdagens arrangement.
Vi ønsker å vise fram klubben vår, og det følte jeg at vi klarte utmerket godt. Vi har et godt miljø, og vi tilbyr også mange idretter. I dag har alle fått lov til å prøve forskjellige grener, og det er moro, forteller styrelederen.
Hva er Årvoll ILs største utfordring i framtiden?
Vi kjemper hele tiden hardt for å få tak i et bredt nok støtteapparat til de ulike lagene. Det er også vår største hjertesak. I dag er det vanskelig å få folk i nærområdet til å stille opp, men vi gir alt for å få det til, svarer Oppberget.
Klubben har i dag, som nevnt, et bredt tilbud. Men klubben blir gjerne større røper Bjørn Oppberget.
Vi er et breddeidrettslag, og det skal vi fortsette med. Hvis noen sitter inne med et ønske om å starte opp en sykkel- eller friidrettsgruppe, er de alltid velkomne her hos oss. Ildsjeler er det vi trenger, sier han.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere