RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Feiret mål med meldinger til motstander

Christian Grindheim røper hvem han var sint på etter målet mot Sogndal, og hva han ikke likte med profflivet i Nederland. Se Bohemen Live her!

BOHEMEN: Vålerenga-kaptein Grindheim ble den store helten da Vålerenga endelig tok en seier, med 2-1 mot Sogndal på søndag. Denne uka gjester han Bohemen Live sammen med Rune Julsvik fra Sotahjørnets Venner og Klanens tifo-ansvarlig Erling Rostvåg. 

Mens Klanen feiret vinnermålet mot Sogndal på tribunen, så Christian Grindheim hakket sintere ut ute på banen. I Bohemen Live avslører han hvorfor.

– Jeg hadde en fight med høyrebacken til Sogndal. Det var masse følelser i bildet der, så jeg slengte noen meldinger, sier Grindheim.

Se han fortelle mer om målet og feiringen i videovinduet øverst i artikkelen!

Les også: Seks spillere i Vålerenga tjente over en million

Gøy når folk blir sinna

I kampen mot Sogndal kom også Klanen i fokus, for et banner med bilde av fotballpresident Yngve Hallén som mafiaboss på tribunen. Det tar Erling Rostvåg med stor ro.

– Det er jo veldig gøy når folk du erter litt på en harmløs måte blir så sinna, smiler han.

Rostvåg har mye på hjertet om om banneret og krtitikk av fotballpresidenten i ukas Bohemen Live. Blant annet mener han dette slett ikke er personhets.

Les også: VIF-nettsted slakter «pampeveldet» i fotballforbundet

Unggutta må bære

I ukas program diskuterer panelet også Vålerengas nyeste signeringer. Både Hødds Sivert Heltne Nilsen og Odds Niklas Gunnarsson blir klare for klubben på nyåret.

Christian Grindheim forteller i Bohemen Live at nye spillere må gjennom en dåp på La Manga. Og når de er såpass unge som Nilsen og Gunnarsson, må de nok regne med å bære en del utstyr på trening også.

– Forrige gang jeg var her, måtte jeg bære alt overalt, og sånn har det fortsatt å være. Men da jeg var i Nederland, var det ikke sånn. Det irriterte meg skikkelig, for da var jeg i den alderen der jeg burde slippe å gjøre noe, sier Grindheim.

Se mer av diskusjonen om de nye spillerne i vinduet over. Der får du også høre om Vålerengas treningskamp mot Hauerseter, et ekstra morsomt videoklipp og den kommende hjemmekampen mot Haugesund.

Video: Se høydepunktene fra Vålerengas 10-0-seier mot Hauerseter her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere