Gå til sidens hovedinnhold

Feiret med gullklokka

I en tradisjonsrik restaurantgate, i en klassiker av en pizzarestaurant har Adel Gwed servert sine kunder i 25 år.

CARL BERNERS PLASS: Sist fredag mottok Adel Gwed gullklokka for sin innsats hos Peppes Pizza i Konghellegata. I en hektisk servitørhverdag tok han med seg Østkantavisa på en liten runde i den intime restauranten som har vært hans arbeidsplass i et kvart århundre.
Jeg er kjempefornøyd, dette er en god dag, slår jubilanten fast mens han småsnakker med stamgjester og gratuleres av kollegaer og besøkende på alle kanter.
Selv om jeg er blitt 65 år slutter jeg ikke ennå, slår han fast med et bredt smil.

Mye skryt

Vi har besøkt mange pizzarestauranter over hele landet, men alle er en nedtur når vi kjenner til denne fine lille restauranten, forteller stamgjestene Christin Sæther og Trond Semmerud.
Når arbeidsplassen får så mye skryt for den gode stemningen og atmosfæren kan det ha med å gjøre at det er mye erfaring her. Det er landets nest eldste Peppes-restaurant, startet i 1971, og den har en egen evne til å holde på sine ansatte. Adel har tre kollegaer som har nesten like lang fartstid, et av flere tydelige tegn på et godt arbeidsmiljø.
Jeg har stortrivdes her i alle år, miljøet er veldig bra. Det er jo derfor jeg har jobbet her så lenge, sier jubilanten etter en kort seremoni med overrekkelse av gullklokke og blomster. I det samme kommer en kollega med en beskjed fra bord 13. Samtalen med Østkantavisa avsluttes og Adel går tilbake til noe han liker enda bedre servitørjobben.

Reklame

Husker du disse to idiotene?