RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det smakte med hamburgere og pølser etter to år med støy og støv.
Det smakte med hamburgere og pølser etter to år med støy og støv. Foto: Foto: Vidar Bakken

Feiret ny stasjon

Bjørnsletta stasjon er åpnet. Fest for nabolaget ble arrangert som et lite plaster på såret etter en byggeperiode over to år.

BJØRNSLETTA: Utbygger, Kollektivtransportproduksjon, arrangerte festen for nabolaget med kokker som stilte med hjemmelagede hamburgere og pølser. Det smakte sammen med festmusikk fra Bestum Stasmusikk og Lars Lillo Stenberg.

Les også: Nye Bjørnsletta stasjon åpnet

 

Svært fornøyd

Store og små beboere i området virket å være såre fornøyde med ny stasjon, selv om flere har hatt det tidvis tøft i byggeperioden.

Ivar Stokland var svært tilfreds med den nye stasjonen.

– Jeg er medlem av Jerbaneklubben og følger godt med på det som skjer. Fremgangen i arbeidet med Kolsåsbanen har jeg fulgt med på nettet. Jeg er glad i T-banen og den nye stasjonen gir en fin opplevelse. Plassering og utforming av underganger og ramper er veldig bra, sier Stokland, som allerede hadde prøvekjørt til den nye stasjonen.

– Jeg måtte prøve stasjonen og den nye strekningen og tok banen tur/retur Bjørnsletta-Åsjordet. Dessuten var det en super åpning av stasjonen med ordfører Fabian Stang i spissen tidligere i dag, sier Stokland.

Etterlengtet

Rune Flengsli er glad for at stasjonen er på plass.

– Den er blitt veldig fin. Den har vi ventet på lenge. Nå klokker jeg inn tidene for avgangene på stasjonen, sier Flengsli med et smil.

Kari og Karsten Klippenberg er enig med Flengsli i at det er blitt en fin stasjon.

– Det har vært en lang ventetid, så dette var etterlengtet. Vi har jo hatt tilgang til banen siden julaften 1942. Det er jo en del som har hatt problemer med støy i vårt naboområde, men nå er det over. I morgen tar vi banen i bruk, sier Karsten Klippenberg.

I bakgrunnen fortalte Lars Lillo Stenberg at han ikke hadde så mange sanger om T-banestasjoner, men til gjengjeld lot han «tøff i pyjamas» gå på trikken i stedet for på bussen. Sol ble det også.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere