*Nettavisen* Nyheter.

Felix herjet med Try

Felix Torgersen Berner (9) scoret to flotte mål mot Try IL. Foto: Foto: Thomas Granerød

Felix Torgersen Berner (9) koste seg med lagkameratene i Frigg Cup.

Klikk på bildet for å forstørre.

Mireille Caspari, Anna Sofie Utmelidze, Tone Emilie Lunde, Maia Gjengstø, Andrea Cederkvist, Victoria Lie, Tiril Garshol, Emma Hustad og Maina Revold Darrous.

Klikk på bildet for å forstørre.

Solid skuddfot: Victoria Lie tester ut skuddfoten mot Hønefoss, men dessverre ble det ikke scoring ved dette tilfellet.

Majorstua: Try IL scoret først, men Frigg trengte tydeligvis en kalddusj for å våkne - og det gjorde laget til gangs.

Først utliknet Ferdinand Wagner Lorenz til 1-1, og etter paiuse våknet Felix Torgersen Berner, & co. for alvor. Felix feide inn to supre mål til øredøvende jubel fra lagkompiser og stolte supportere.

Selv var Felix mest opptatt av hvor gode lagkamerater han har, da Lokalavisen Frogner tok en prat med ham før han måtte haste videre til ny kamp.

– Jeg er kjempefornøyd med hvordan vi klarte å snu kampen til seier. Det er jo ikke bare min fortjeneste at vi vant, hele laget jobbet og spilte bra - og gunnen er at vi alle sammen er så gode venner, sier Felix.

To år yngre

– Hvordan er det å være to år yngre enn de andre på banen da - og likevel så dominerer du så mye?

– Vel, det er jo noen ekstra utfordringer å spille mot de som er eldre enn meg, men på den måten blir jeg kanskje en enda bedre fotballspiller, sier Felix.

Blide jenter

Det var ingen sure miner å spore blant Frigg-jentene etter 2-0 tapet for Hønefoss.

– Vi samarbeidet ganske så bra og kom til noen skikkelige gode sjanser, men vi klarte dessverre ikke å score på keeperen dems, sier Anna Sofie Utmelidze til Lokalavisen Frogner.

Om gjestene fra Hønefoss hadde en god målvakt så var ikke Frigg sin sisteskanse Mireille Caspari noe dårligere, spesielt la vi merke til den uredde stilen hennes - og takket være noe feberedninger så scoret ikke Hønefoss mer enn to mål på henne.

-– Det var ikke så lett å redde de to målene dems, men bortsett fra det så synes jeg det gikk veldig bra. Vi hadde en del sjanser vi også, men kanskje det ble for varmt for oss, neste gang så håper jeg vi arrangerer cup på natta, forklarer Caspari med et stort smil.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag