Fellah forlater Vålerenga

Mohammed Fellah feirer scoring for Vålerenga med Marcus Pedersen og Harmeet Singh. Nå er alle tre borte fra osloklubben.

Mohammed Fellah feirer scoring for Vålerenga med Marcus Pedersen og Harmeet Singh. Nå er alle tre borte fra osloklubben. Foto: Arkivfoto: Anders Halvorsen

Det har ligget i kortene lenge, men nå er det klart: Mohammed Fellah har spilt sin siste kamp for Vålerenga.

VALLE: Vålerenga melder fredag at de er enige med danske Esbjerg om en overgang for midtbanespilleren. Dermed forlater Fellah Vålerenga umiddelbart.

En overgang har ligget i kortene lenge, ettersom Fellah allerede i vinter sa til trener Kjetil Rekdal at han ville prøve noe nytt. Dette bekreftet Rekdal da han besøkte dittOslos Vålerenga-talkshow Bohemen Live i sommer.

– Fellah har veldig lyst til å prøve seg i andre klubber, og vi har sagt det er helt greit. Men nå er det interessen for dem som bestemmer om de forsvinner eller ikke, sa Rekdal den gang.

Ville til utlandet

Kontrakten til Mohammed Fellah går ut etter denne sesongen. Skulle Vålerenga få penger for spilleren, måtte han derfor selges i sommer.

Etter å ha vært skadet i sesongoppkjøringen, har Fellah slitt med å få spilletid på Vålerenga, og tidligere i sommer ble det spekulert i at Strømsgodset kunne være en aktuell klubb. Fellah selv var heller ikke avvisende til en overgang.

Utlandet har imidlertid alltid vært Fellahs førstevalg, og nå blir altså Danmark neste stopp for 24-åringen fra Holmlia.

– Vi er glade på Mohammeds vegne at han har kommet til enighet slik at han får muligheten til å prøve lykken i et annet land og i en annen klubb, sier VIF-trener Kjetil Rekdal til Vålerengas nettsider.

Europacup

Esbjerg er regjerende cupmester i Danmark, og klubben kvalifiserte seg i går til gruppespillet i Europaligaen, der Tromsø også er med. Dermed kan det fort bli europacupspill på Fellah utover høsten.

Fra før har Esbjerg også Magnus Lekven fra Porsgrunn i stallen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.