Fellah kan havne i Strømsgodset

Både Marcus Pedrsen og Harmeet Singh (bak) har forlatt Vålerenga siden dette bildet ble tatt. Nå er også Mohammed Fellah på vei bort.

Både Marcus Pedrsen og Harmeet Singh (bak) har forlatt Vålerenga siden dette bildet ble tatt. Nå er også Mohammed Fellah på vei bort. Foto: Arkivfoto: Anders Halvorsen

Mohammed Fellah ønsker seg bort fra Vålerenga. Neste stopp kan bli Strømsgodset.

OSLO: Mohammed Fellah har ikke vært på banen for Vålerenga siden han ble byttet ut til pause mot Hønefoss 8. mai. I går meldte Drammens Tidende at midtbanespilleren kan være på vei til Strømsgodset.

I dag bekrefter Fellah overfor VG at han ønsker seg bort fra Vålerenga.

– Jeg trenger noe nytt og det har jeg sagt til VIF også. De har visst det de siste fem-seks månedene nå, sier Fellah til VG.

Snart kontraktsløs

Kontrakten til Holmlia-gutten går ut etter sommeren, og han må selges i sommer hvis VIF skal få noe igjen for ham. Kjetil Rekdal bekreftet dette da han gjestet dittOslos supportertalkshow Bohemen Live i juni.

– Fellah har veldig lyst til å prøve seg i andre klubber, og vi har sagt det er helt greit. Men nå er det interessen for dem som bestemmer om de forsvinner eller ikke, sa Rekdal den gang.

Nå er altså Strømsgodset kommet på banen. Godset-trener Ronny Deila har allerede vært i kontakt med Fellahs manager Jim Solbakken.

– Jeg har ikke snakket med Fellah ennå, men jeg har snakket med agenten hans. Det er slik ståa er nå. Vi er langt unna en overgang, sier Deila til Drammens Tidende.

Skadet i vinter

Mohammed Fellah brakk beinet i vinter og har brukt tid på å finne formen etter comebacket. Fredag scoret han for rekruttlaget i 2. divisjon, men med utgående kontrakt, er ikke Fellah førstevalget hos Kjetil Rekdal.

Se Fellahs flotte scoring mot Molde 2 på fredag her!

Fellah selv har uttrykt et ønske om å spille i utlandet, men han avviser ikke en overgang til det som for tiden er Norges beste lag.

Man skal ikke utelukke Godset. De har gjort mye riktig og for meg er det viktig å få utvikling, forteller Fellah til VG.

Panelet i Bohemen Live ønsket i mai å beholde Mohammed Fellah. Se programmet og diskusjonen her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.