Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fellestrening er gøy

 
 
Jeg har hatt to fridager fra trening, så det var litt tungt å komme i gang den første halvtimen.

 

Det var akkurat som jeg hadde blitt svakere. Det er rart hvor fort det går nedover bare på to treningstimer! Men styrken kom tilbake etter en halvtimes trening.

Hatt en fellestime med de andre fra jobben igjen med sirkeltrening. Dette skal vi jo ha en gang i måneden sammen, samt felles spinningtime en gang i uka og to timer med trener Harald.
Alltid god stemning når vi har disse timene sammen. Blir tid til fnising og tull i pausene også, men det virker som alle tar litt ekstra, for å vise hverandre hvor god form vi er i.
Alle er kjempeflinke, og for enkelte av oss har dette forandret ganske mye. Ser også synlige resultater på noen av oss i form av muskler som synes her og der.

Kondisjonen min var litt bedre på spinning den siste timen også. Har aldri synes spinning har vært spesielt gøy, men denne gangen gleder jeg meg faktisk til neste time.

Harald er flink til å motivere oss slik at vi ikke blir lei. Tungt noen ganger og komme seg til trening, men bare man kommer seg dit så er det så deilig når man er ferdig, i enda bedre form og med god samvittighet!

Haralds kommentar til Caroline:

Har vært borte fra trening noen ganger nå. Det virker som hun er glad for å være tilbake.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!