RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fengselsbetjenter overfalt av maskerte menn

To maskerte menn tok med seg en 24-årig fange og bakbandt fangevokterne hans under et besøk hos fangens familie på Alnabru i dag.

ALNABRU: Store politistyrker jakter nå på de væpnende mennene og fangen i Alnabru-området. Dramaet utspant seg i 10-tiden da to fengselsbetjenter hadde med en fange som skulle på besøk hos familien. Inne i huset ble vokterne overfalt av væpnede menn, mens fangen ble tatt med. Både han og overfallsmennene skal være av utenlandsk opprinnelse.

Ingen skadet

Fengselsbetjentene og fangens familie klarte å komme seg løs klokken 10.50 og varslet politiet. Ingen av dem er skadet. Det er usikkert om rømlingene stakk videre i bil eller om de tar seg frem til fots. Det er flere vitner til episoden og disse blir nå avhørt av politiet.
- Vi vet ennå ikke hva fangen satt inne for, og om han vurderes som farlig, sier operasjonsleder Ellen Ulvin ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere