Gå til sidens hovedinnhold

Fengselsdebatt i =Oslo

=Oslo selges på gatene over hele Oslo og denne måneden har de satt fokus på hvilke syn en innsatt har av fengselsvesenet i hovedstaden

OSLO: Bjørnar Dahl tok innersvingen på politikerne i NRK-debatten fra Oslo fengsel under valgkampen. Nå kjemper den narkodømte 43-åringen for et nytt fengselsvesen i gatemagasinet =Oslo.

– Fengsel slik det drives i dag er helt på trynet, sier Dahl i =Oslos novembernummer.


I magasinet som er i salg på gata nå, forklarer han hvordan han opplever fengselsvesenet.

=Oslo har også besøkt yngre menn i Oslo fengsel – en torpedo som vil jobbe med eldre og en biltyv som er hekta på kakebaking.

Åpen Esben Esther Pirelli

Sexolog og dansekjendis Esben Esther Pirelli Benestad avslører sin store hemmelighet i magasinet.

Gjennom flere år hadde hun en ulovlig innvandrer fra Bosnia boende hos seg. «Dino» var sterkt traumatisert, men hjalp til i huset. Nå håper han å få asyl i Norge.

– Han har gud hjelpe meg ikke noe sted å dra. Hvis du tror at et menneske er farlig, er det mer sannsynlig at det blir farlig, sier Benestad, som er opprørt over norsk asylpolitikk.

=Oslo vil ha handlinger

I novembernummeret møter du også Oslos nye byrådsleder, som kommer med sine ønsker for rusomsorgen. Redaktør Anlov P. Mathisen mener det er på tide at politikerne lover mindre og holder mer.

– Vi ble lovet en rusakutt i Oslo som skulle vært på plass nå. Den er utsatt på ubestemt tid, sier Mathisen, som håper nye krefter i politikken vil handle mer enn de prater.

Reklame

NÅ: Milrab har oppdatert salget med sportsklokker og Oakley