RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ferdig i tre etapper

Det har vært en lang anleggsperiode langs Kongsveien, men i vinter har det vært stille. I disse dager er imidlertid arbeidene i gang igjen.

Holtet: Det er i forbindelse med opparbeidelse av sykkeltrasé at det har vært problematisk langs Kongsveien mellom Sportsplassen og Ekebergveien. Spesielt uryddig har det vært fra trikkeovergangen på Holtet og forbi Elvins.

Men nå begynner entreprenørene på avslutningsfasene, sier dd Bratteberg, informasjonsdirektør i Samferdselsetaten.

Arbeidene måtte stoppe opp i vinter etter at både snø og kulde satte inn. Denne uken skal de være i gang igjen, og i tre omganger skal det gå mot fullførelse innen sommerferien.

Det første som skal sluttføres, er kantstener og asfalt. Disse arbeidene skal etter kontrakt være ferdig til 5. mai. Deretter kommer nytt opphøyet gangfelt ved Sportsplassen og veimerking. Dette skal skje innen 20. mai.

Og til slutt kommer det som man skulle tro kunne gjøres raskt - nemlig skilting, sier Bratteberg.

Men her må vi vente litt. Det kommer nemlig ny lov om skilt 1. juni, og det medfører at vi må vente til etter da med å få opp skilt. Men i løpet av juni bør alt av anleggsarbeid på hele strekningen være avsluttet, sier Odd Bratteberg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere