RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sasha Andrews (til venstre) scoret Linderud Greis viktige mål mot Kattem i helga.
Sasha Andrews (til venstre) scoret Linderud Greis viktige mål mot Kattem i helga. Foto: Arkivfoto

Ferie over streken

Linderud Grei har målet innen rekkevidde etter havlspilt sesong i Toppserien.

LINDERUD: Groruddalens fotballjenter har slett ikke gjort seg bort i sin første sesong i Toppserien. Etter 2-1-seieren mot Donn i forrige runde, ventet en viktig kamp mot bunnkollega Kattem i helga.

– Det er et lag vi kan sammenligne oss med, så vi har selvsagt muligheten til å vinne der også, sa trener Glenn Kleven til Lokalavisen Groruddalen før kampen.

God kamp

Trønderne gikk som ventet hardt ut fra start i sekspoengskampen i helga. Men Linderud Grei var fullt med på notene, og spillet bølget fram og tilbake innledningsvis, ifølge linderud-grei.no. Ut over i omgangen skapte begge lag et par sjanser, uten at det ble noen scoring ut av det.

Etter pause fant LGT derimot veien til nettmaskene. Etter en god start på omgangen, sendte Sasha Andrews Oslo-laget i ledelsen med et langskudd. Og LGT kunne fort scoret igjen, og punktert kampen. I stedet var det Kattem som utliknet ti minutter før slutt, etter en heading på bakre stolpe.

Dermed ligger Linderud-Grei på plassen over nedrykksstreken etter halvspilt serie.

Arbeidsmoral

LGTs medtrener Kjetil Ruud skryter på lagets nettside av arbeidsmoralen og innsatsen under bortekampen i Trondheim.

– Hele troppen yter 100 % på hele turen for at LGT skal prestere på høyt nivå. Lagfølelsen og samholdet er en utrolig viktig faktor for at vi skal beholde plassen i Toppserien, skriver Ruud.

Han gleder seg også over at laget har blitt bedre i duellspillet foran begge mål. Dette kan bli en viktig suksessfaktor når Toppserien starter opp igjen etter ferien. 31. juli tar LGT nemlig imot serietoer Røa på Greibanen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere