*Nettavisen* Nyheter.

Fersket innbruddstyv

 

Politiet hadde ingen problem med å pågripe en mann på fersk gjerning i Osterhaugs gate.

OSLO: kl. 01.40 ble det meldt om et innbrudd i Osterhaugs gate. Gjerningsmannen hadde kunst et vindu i bakgården og tatt seg inn i det aktuelle huset. Politiet rykket ut og pågrep en 26 år gammel mann for dette forholdet.

Stjålne kredittkort brukt i Oslo sentrum

OSLO SENTRUM: Kl. 23.40 kom det melding fra Skippergata om at to damer hadde stjålet lommebøker fra noen menn og deretter overlatt kortene til noen menn som gikk inn på en storkiosk og tappet et eller flere av disse kortene.

Politiet kom til stedet, og en av mennene erkjente at han hadde tatt ut penger på i hvert fall et kort, men at han hadde gitt pengene til en kvinne. Mannen som ble bestjålet fortalte at han hadde gått forbi to damer og kommet i snakk med disse, og mens den ene snakket, tok den andre lommeboken hans.

Politiet vurderte saken på stedet, og pågrep to personer for dette forholdet - en mann på 26 og en mann på 17 år. Fornærmede er en mann på 63 år. Saken er å anse som grovt tyveri fra person på offentlig sted.

Syklist kjørte på bil

OSLO; Kl. 00.26 ble det meldt om en syklist, en 25 år gammel kvinne, som var borte i en bil som befant seg ved Legevakten. Partene ordnet opp med en skademelding i første omgang, men føreren av bilen - en 23 år gammel mann ble sint og mente det hele var syklistens feil. Han vil anmelde henne i ettertid.

Stjal bil i Drøbak i natt - pågrepet i Oslo

BISPELOKKET: Kl. 04.12 stoppet politiet en bil på Bispelokket. Det viste seg at denne bilen var stjålet i Drøbak i natt. De to gjerningsmennene var på stedet - en mann på 39 år og en kvinne på 35 år. De ble pågrepet og kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

Mann i Festningstunnelen

FESTNINGSTUNNELEN: Kl. 22.56 ble det meldt om en mann som gikk i Festningstunnelen. Løpet hvor han gikk var stengt, men mannen hadde ikke noe der å gjøre. Etter en stund ble mannen observert syklende ut av tunnelen med sykkel og vogn. Det var en arbeidsmann som fulgte vedkommende ut i friluft. Ingen ble skadet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag