*Nettavisen* Nyheter.

Ferskt halalkjøtt på Mortensrud

Som eneste butikk i vårt distrikt selger Continent Mat på Senter Syd ferskt halalkjøtt. Butikken har i tillegg et bredt utvalg av andre internasjonale matvarer.

Halalkjøttet blir levert av Gilde og Fatland slakterier ferdig partert, men slakter Rafehi Mahmoud på Continent Mat kjøper også inn hele dyr som han parterer selv. Av dette kjøttet lager han kebab-spyd og andre fristende matretter.

Overtok i mars

Continent Mat med daglig leder Harald Ayhan Ulker i spissen overtok butikken i mars i år. Da begynte prosessen med å bygge opp kundemassen som hadde sunket på slutten med den forrige butikken. Ayhan Ulker ommøblerte butikken og firedoblet vareutvalget. Det er grossisten Continent Food som eier butikken. Dermed er det færre mellomledd og lavere priser.

Jacobs er fobildet

Daglig leder sier reaksjonene blant folk har vært svært positive.
Mange kunder trenger ikke dra til byen lenger for å få tak i det de trenger fordi vi har så stort og bredt utvalg her, sier han.
Butikken er som et supermarked, men med høyere standard enn typiske innvandrerbutikker. Hyllene er ryddige og det er romslig å gå rundt.
Mitt forbilde er Jacobs på Holtet, forteller Ayhan Ulker. Derfor fokuserer han på å ta inn mer spesielle varer fra lokale produsenter. Spesielt ønsker han å utvide ostedisken ytterligere.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag