RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fest det skummer av

Lørdag blir det fest og skum når Ammerud aktivitetssenter arrangerer skumparty for andre år på rad.

Ammerud: Leder ved aktivitetssenteret, Habib Tahir lover at skumpartyet er verdt å få med seg.
- Hvis det blir fint vær, blir det veldig artig. Det blir dans, musikk - og ja, i det hele tatt - dette kommer til å bli gøy, smiler lederen.

Boblende telt

Men selv om værgudene ikke skulle være på skumpartyet sin side, blir det likevel fest. Da blir det satt opp telt. En skummaskin vil fylle opp teltet med bobler.
Nytt av året blir lekene som kommer til å fylle teltet.
- Hele området rundt aktivitetssenteret blir omgjort til festivalområde. Arrangementet vårt var såpass vellykket i fjor at vi håper vi kan gjøre dette til en årlig begivenhet, fortsetter Tahir som oppfordrer alle til å ta en tur innom når festen starter lørdag klokken 1400.
De første timene, fra 1400 til 1830, er satt av for juniorer fra ni til 13 år. Ungdommen (14-18 år) sin fest starter klokken 1900 og varer til 2300.
- Det er ikke ofte barn og ungdom har anledning til å oppleve noe lignende i Bydel Grorud, kan Tahir konstatere.
Og for at festdeltakerne ikke skal bli sultne, blir det internasjonal grillmat. Men det er kanskje lurt å innta denne enten i god tid før eller etter du fester deg til en snor som svinger deg rett opp i lufta.
Lokalavisen tror så absolutt på Tahir når han sier at dette blir gøy....
PS! Dansegruppa Dangah, som vant Bydel Grorud sin kulturmønstring, opptrer klokken 2100, klokken 2110 er det dansegruppa Famous sin tur før Kean indisk jente-rap avslutter showdelen klokken 2115.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere