*Nettavisen* Nyheter.

Fest for adrenalinjunkies

Niels Windfelt er e av flere ekstremsportutøvere du kan se i Spektrum fredag. FOTO: PROMO

Fredag 23.oktober er det duket for halsbrekkende stunts både på to og fire hjul i Oslo Spektrum.

SENTRUM: OneCall X-Elements blir tidenes første og største innendørs ekstremsportshow for hele familien. Showet er sydd sammen med verdenskjente utøvere, flammer og rock`n roll.

– Jeg drister meg til å si at dette blir et av de råeste arrangementene på norsk jord noensinne, skryter presseansvarlig Mariane Hauknes. Mye kan tyde på at hun ikke overdriver.

Niels edit 2009 from niels windfeldt on Vimeo.Høye svev

Nordmannen Andre Villa er en av verdens beste utøvere inen freestyle motorcross, og i morgen har han invitert med seg vennene sine for å gi publikum en opplevelse temmelig langt utenom det vanlige.

– Jeg har sett det de holder på med. Man tror faktisk ikke at det er sant. Det er bare helt vannvittig rått, fortsetter en entusiastisk Hauknes.

Men det blir ikke bare motorisert ferdsel i Spektrum denne kvelden. Oslo er nemlig representert ved superskateren Adil Dyani og Niels Windfeldt som har gjort seg mildt sagt bemerket innen dirtbike.

– Her snakker vi om gutter som kommer til å gå høyt i dobbel forstand. Vi bygger en ramp av dimensjoner som kommer til å ta pusten fra publikum, lover Hauknes.

Trøkk på scenen

Overraskelsene stopper imidlertid ikke med luftige svev. Også på scenen blir det full fres. Showet rammes nemlig inn av heftige riff og enorm rock`n roll fra Zeromancer (tidligere Seigmenn) og Yoga Fire (med tidligere medlemmer fra Klovner I Kamp).

– Zeromancer har komponert en låt til ære for showet, så da hersker det vel liten tvil om at dette blir heftig, avslutter Hauknes.

Days of Thunder 2009 TEASER from niels windfeldt on Vimeo.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag