*Nettavisen* Nyheter.

Fest med flyoppvisning

En årelang tradisjon som liver opp i nærmiljøet. Her et bilde av Kolbotn-Garden frafjorårets arrangement. Foto: Jacob Kirkevaag

I morgen kveld tyvstarter Bryn Lions bydelsdagene med Skøyenkvelden, som byr på underholdning både på bakkenivå og i lufta.

Klikk på bildet for å forstørre.

Flyoppvisning: Paraglidere er nytt innslag på Skøyenkvelden. Foto: Siri Grønskar

SKØYENPARKEN: Torsdag 27. mai fra klokken 18-21 håper Bryn Lions at det vil kry av folk i parken ved Nordre Skøyen Hovedgård. Da er det klart for årets utgave av det tradisjonelle arrangementet Skøyenkvelden

Korpsmusikk

– Det blir masse musikk, med ni korps og janitsjarkorps som vil spille hele tiden. I tillegg blir det svær kafeteria, grill og lotterier. Inntektene går til det humanitære arbeidet vårt i distriktet, landet forøvrig og internasjonale Lions-prosjekter, forteller Tor Rune Eriksen i Bryn Lions.

Motoriserte paraglidere

– Det som er nytt og spektakulært i år er en oppvisningsflygning med motoriserte paraglidere. To piloter tar av fra bakken og lander i fallskjerm, sier Eriksen begeistret.

– Flyoppvisningen er med værforbehold, men vi pleier jo å ha flaks med været og håper på masse folk og god stemning, sier Eriksen optimistisk.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.