RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fest med Frankenstein

På Høybråten fritidsklubb var det pyntet til spøkelsesfest torsdag før påske.

Høybråten: Amanda Nysted (12), Maylinn Wollaug (12), Ageentha Krishnan (12) og Miriam Elamarie (10) er faste gjester på Høybråtenklubben, og i dag var det ekstra spennende.
Det er alltid gøy når vi har spøkelsesfest på klubben, sier de mens de viser avisen rundt.

Spøkelsestunnel

Nede i kjelleren har de voksne lagd en kjempelang og skummel tunnel. Når lyset blir skrudd av blir det helt bekmørkt og da er det opp til de tøffeste å krabbe gjennom.
Det er noen som prøver å skremme deg når du krabber gjennom ved å ta etter deg og sånn. Heldigvis er det et tau som viser veien gjennom, sier jentene. Dessuten henger det noen tau fra taket som er gjort våte, og det er ekkelt å gå gjennom når man ikke ser noe. Helt på slutten av tunnelen får man en liten hilsen fra selveste Frankenstein.

Draculas hule

I andre etasje har Kristine Kleven pyntet med Dracula-effekter. Der er det sminkestue for dem som ønsker å få et skummelt ansikt. Rundt om henger det vampyrer og på bordet ligger alt man trenger for å skape en fryktinngytende look.
Dette er akkurat ned min gate. Jeg elsker sånne skumlerier, sier Kleven og gnir seg i hendene. På TV-skjermen ruller skrekkfilmen som hun lagde sammen med ungdomsklubben for en tid tilbake.
Festen kan starte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere