RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fest på huset

Med "No Limit" som fryd for ørene, og med god mat og drikke for kroppen, arrangerte venneforeningen fest på Furuset sykehjem.

Furuset: I kantina på Furuset sykehjem er presten primus motor for festene. sammen med venneforeningen trår de til i alle fall en gang i måneden. Litt større arrangement som denne marslørdagen, med eget orkester, steller de i stand en fire fem ganger i året.
Vi vil alle ha et åpent sykehjem, og kantina fungerer jo utmerket som en felles møteplass for alle i nærmiljøet, sier sykehjemsprest Ellen Kolb-Schiager.

Gamle kjente

Med musikken litt i bakgrunnen sitter to godt voksne karer og prater. Gamle tider glemmes ikke så lett.
Vi er begge ihuga Furusetpatrioter. Jeg har spilt på landslaget og vært visepresident i ishockeyforbundet. Even Sveen ved siden av meg her var i mange år banemester og sørget for isen, sier Bjørn Kristiansen.
Bjørn Kristiansen bor like ved sykehjemmet og er ofte innom for å treffe gamle kjente.

Utflytta trønder

Til de smektende harmoniene fra "No Limit" sitter det ei utflyttet trønderdame og nikker takten gjenkjennende.
- Jeg er så glad i musikk. Før i tid spilte jeg ofte for andre. Sammen med min mann var vi ute flere ganger i uka, sier Solveig Ingebrigtsvold.
Mens musikken fortsetter, er går loddsalget strykende. Ingen fest uten at venneforeningen samler inn penger til et godt formål.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere