RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fest setebeltet!


KJØR: Ratchet & Clank: A Crack in Time er som Super-Mario på speed og får garantert fart på blodomløpet.
KJØR: Ratchet & Clank: A Crack in Time er som Super-Mario på speed og får garantert fart på blodomløpet.
Hold on to your butts! Her går det unna!

SPILLVERKET.NO: Ratchet & Clank: A Crack in Time er som en bombe av tilsynelatende endeløs kreativitet som detoneres helt i starten med en vedvarende trykkbølge som sende deg flaksende gjennom mekaniske og skrudde omgivelser befolket av et mylder av underlige fantasifostre.

Ja, omtrent slik kan det vel beskrives. Dette er ikke et spill for søndagsspillere med nedsatt reaksjonsevne. A Crack in Time er en hektisk, kaotisk og intens affære som vil påkreve et aldri så lite girskifte for Mario-tilhengerne der ute.

Les også vår anmeldelse av det nyeste Super-Mario-spillet

VIDEOANMELDELSE: "Fairytale Fights er som om det var en pornoscene midt i en av Shrek-filmene"

Rikt og variert

Ratchet & Clank: A Crack in Time har alt hva et plattformhjerte måtte begjære, og mer til. Man finner alt fra den bedagelige og sjanger-elementære hoppingen mellom flater hvor timing og finberegning vil avgjøre skjebnen, til den mer IQ-krevende tidsmanipuleringen, som er et av de spesielle elementene i spillet.

Les også anmeldelse av Ratchet & Clank: Size Matters (PS2)

Humor og stemning

Ratchet & Clank: A Crack in Time fornyer seg selv hele tiden og er konsekvent variert, uforutsigbart og friskt. Spillet har også en gjennomgående og velfungerende humoristisk tone i form av eksentriske figurer, artige replikker, selvironi og parodisk, overdrevent komplisert "fagterminologi", som nano-ditt og kvante-datt.

Her finner du anmeldelse av Ratchet & Clank: Tools of Destruction (PS3)

Komplett underholdning

Vi snakker her om en komplett underholdningsmaskin av et spill med meget stor bredde og variasjon. Det er mettet, underholdende, hektisk og uforutsigbart og har en smertefri, velsmurt og tilfredsstillende spillmekanikk.

I tillegg har spillet masse humor og en kompleks historie, om du liker den slags. For undertegnede kunne spillet tidvis fortone seg som litt i overkant oppjaget, men det er like fullt en trygg investering for plattformfans. God fornøyelse!

Les hele anmeldelsen av Ratchet & Clank: A Crack in Time på Spillverket.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere