Fest ute av kontroll

Politiet på Manglerud hadde en livlig helg i innledningen til påsken.

Politiet på Manglerud hadde en livlig helg i innledningen til påsken. Foto: Illustrasjonsfoto

Foreldre på påskeferie kan være en god mulighet for hjemme alene-fest. Men det kan fort gå galt.

30-40 ungdommer på fest

NORDSTRAND: Hjemme alene-fest kan fort komme ut av kontroll. Det gjorde det i alle fall på Nordstrand fredag kveld. Naboer meldte om svært mange ungdommer i et hus i nærheten av Nordstrand stasjon. Da politiet kom til stedet, kunne de telle opp 30-40 stykker i 15-16-årsalderen, og mange godt beruset.

– Vi kan bare igjen oppfordre foreldre å vise ansvar og passe på, sier Morten Østraat, leder for ordensavdelingen på Manglerud politistasjon.

Flere av de unge på festen blir fulgt opp av forebyggende avdeling.

Skulle selge smykker

NORDSTRAND: Fredag kveld ble det meldt om en svært pågående utenlandsk kvinne som skulle selge smykker. Dette skjedde i Lindbäckveien på Nordstrand. Hun forsøkte seg på eldre kvinner, men denne gangen kom det ingen melding om at noe ble tatt.

Lå i veien

HOLMLIA: En 44 år gammel mann ble natt til lørdag tatt hånd om av ambulansepersonell i Bjørn Bondes vei på Holmlia. Han ble funnet liggende i veibanen – godt beruset og han hadde også fått i seg noen piller.

Kjørte i tunnelveggen

SVARTDALEN: Lørdag formiddag ble det fra trafikkanter meldt at en bil hadde kjørt i tunnelveggen i Svartdalstunellen. En person ble kjørt til Ullevål sykehus med smerter i nakken. Det hadde vært to personer i bilen, og noe uklart hvem som hadde kjørt. Denne gangen var det ikke snakk om promillekjøring, men politiet antyder høy fart.

Mye røyk ved pipebrann

OPPSAL: Naboer varslet om mye røyk fra et hus i Eftasåsen på Oppsal lørdag. Brannvesenet fikk slukket det som viste seg å være en pipebrann. Det var ingen personer i huset.

Skjøt med softgun

HOLMLIA: Sist uke hadde politiet en sak om skyting med softgun på Kastellet. Natt til søndag hadde de et tilsvarende forhold ved Holmlia senter. To gutter i 16-årsalderen ble pågrepet.

9.000,- for å ha tisset på busspassasjer

LAMBERTSETER: Det skjer en del på nattbussene, og politiet må ordne opp. Natt til søndag fikk de en litt spesiell melding. En mann hadde tisset på en medpassasjer på Lambertseter. To politifolk ute av tjeneste tok hånd om mannen inntil kolleger kom til stedet. Tissingen kostet mannen 9.000 kroner.

Ung bilfører

DAL/BRENNA: Søndag formiddag kom det flere meldinger om at en svært ung bilfører var på farten i området Dal/Brenna, og vitner betegnet det som uaktsom kjøring. Det viste seg av føreren bare var 15 år.


Stjal fra UFF-container

LAMBERTSETER: Søndag kveld ble tre utlendinger observert mens de stjal tøy fra UFF-container i Langbølgen ved Lambertseter senter. Den ene ble pågrepet på grunnlag av utlendingsloven.

40 stoppet i kontroll

EKEBERG: Politiet hadde søndag mellom kl. 18 og 19 bilkontroll i Kongsveien ved Utsikten. 40 kjøretøyer ble kontrollert. Det ble skrevet ut noen forenklete forelegg for bruk av mobiltelefon og for ikke å kunne vise gyldig førerkort.

Ville ikke betale for taxitur

RUSTAD: Politiet fikk natt til mandag anmodning om å bistå en taxifører som hadde problemer med to passasjerer i Rustadsaga. De ville ikke gjøre opp for seg. Den ene viste seg å være etterlyst.

Tatt for veskenapping

BOGERUD: 4-5 ungdommer gikk natt til mandag til angrep på en kvinne på Bogerud og slet til seg vesken hennes.

En time etter ble to gutter på 15 og 18 år pågrepet. Politiet hadde nemlig denne natten både helikopter og hundepatrulje i farta, og dermed fikk de i alle fall tak i to. De ble kjørt hjem til foreldre, og blir fulgt opp av forebyggende avdeling hos politiet. Kvinen ble ikke fysisk skadet.

– Vi har hatt en del forhold på Bogerud i det siste, og har derfor et våkent øye i området, sier ordenssjef Morten Østraat på Manglerud politistasjon.

Løp foran biler

ABILDSØ: Politiet kjørte natt til mandag en kvinne hjem etter at hun hadde løpt foran biler ved Statoil-stasjonen på Abildsø. Damen var i 50-årsalderen.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag