RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

(F.v.) Lars Kristian Gjone, Asle Rossavik og Bjørnar Nome ønsker velkommen til jubileumsuke i Lambertseter kirke.
(F.v.) Lars Kristian Gjone, Asle Rossavik og Bjørnar Nome ønsker velkommen til jubileumsuke i Lambertseter kirke.

Fester en uke til ende

Lambertseter menighet inviterer denne uken til ulike arrangementer i forbindelse med menighetens 50-årsjubileum.

LAMBERTSETER: Lambertseter menighet ble etablert i år 1959. De har i år jubileum som de feirer med en helt spesiell jubileumsuke.

Dagene får forskjellig preg. Det hele startet i går med en sprell levende gudstjeneste for både store og små. Tema var vandring gjennom påsken ved prest Lars Kristian Gjone.

Sprell levende

På tirsdag starter det med seniortreff i kirkestua klokken 12, hvor de viser musikalen «Mamma Mia» på storskjerm.

Man kan hygge seg med kaffe og kaker, og det blir salg av varme pølser og mineralvann. Arrangøren for dette arrangementet er frivillighetssentralen. Senere på dagen er det barna som står i fokus.

- Vi har delt ut over 1000 invitasjoner til barn over hele Lambertseter, skal bli spennende å se hvor mange som kommer, sier prest Asle Rossavik.

- Jeg håper så klart det blir fullt, tilfører Lars Kristian Gjone. Under barnas feiring blir det servert pølser, gelé, boller, brus og ballonger til alle barn, uansett alder.

- Synes det passet med sprell levende som tittel på denne kvelden, for vi har jo med gelé å gjøre, som er litt levende på sin måte, sier Rossavik.

Etter at barna har spist og kost seg, blir det konsert og «sprell levende sanger» med band og solister. Etterpå kan barna velge mellom ulike verksteder som barnesang, forming og speiding utenfor kirken med blant annet klatring. Hvis det er for barnslig kan du være med å lage en rap sammen med band og solister som skal fremføres på slutten av dagen. For påmelding send tekstmelding til prest Asle Rossavik på mobil 48093396 innen 20. april.

På onsdag skal det være kulturkveld med Paulus som tema.

- Kan hende det er er dag for de voksne, men alle er velkomne. Professor ved Menighetsfakultetet Karl Olav Sandnes tar turen innom og ser på Paulus med teologens øyne, sier Gjone. Domkantor Terje Kvam byr på Mendelssohns store oratorium «Paulus».

Engelsk besøk

Torsdagen byr på gospelkonsert med Reflex.

- De pleier å være med oss på kjøpesentergudstjenesten hvert år, og nå gleder vi oss over at de kommer og lar oss oppleve mer fra deres repertoar, sier Rossavik.

Fredagen blir det «spinnvill ungdomskveld». Det blir konsert med flere band, blant annet Syk Panikk og Robert Vendetta and the Moonlight Stiffs. Det skal også være quiz med premier. Kvelden avsluttes med en såkalt «TimeOut» med nattverd.

Jubileumsuken får også et internasjonalt tilsnitt.

- Vi har besøk av vår vennskapsmenighet fra Luton, England. Dette er et gjenbesøk fra deres side, for vi var der i fjor. Peter Budgell er en av representantene som kommer. De kommer også til å delta på jubileumsgudstjenesten på søndag. Så det skal bli supert, sier Rossavik.

Under gudstjenesten søndag 26. april byr Bryn mannskor på sang. Prestene for anledningen er Fredrik Ulseth og Peter Budgell. Under kirkekaffen blir det underskriving av vennskapsavtale.

- Vi håper og tror dette skal bli en super uke, med mye bra for folket. Hvis du lurer på noe er det bare å ta en titt på hjemmesiden vår, sier Gjone.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere