Gå til sidens hovedinnhold

Festhockey med MS

Fire poeng på like mange dager har Manglerud Star tatt mot medaljekandidat Lillehammer, men trener David Livingston tar ikke av tross storspillet.

MANGLERUD: – Jeg er fortsatt bare glad for alle poengene vi får. Det er litt tidlig å se oppover på tabellen, sier en nøktern Livingston etter Manglerud Stars sterke 5-2-seier tirsdag.

Lillehammer er et kvikt og godt lag, men hang rett og slett ikke med i svingene mot MS. Dave Bonk satte standarden med sin scoring etter fire minutter, og etter det var aldri seieren ordentlig truet for MS.

– Vi spilte bra og smart. Spillerne fulgte systemet, og de viste topp innsats, skryter Livingston.

Startet godt

Etter et kvarter viste Bonk seg frem på nytt. Kanadieren danset seg elegant gjennom Lillehammer-forsvaret og satte inn 2-0 med én spiller mindre på isen.

– Vi startet aggressivt, og denne gangen klarte vi å holde det oppe helt til sluttsignaldet lød også, sier Livingston.

Mot Lillehammer borte lørdag ledet MS 2-0, men tapte til slutt etter «sudden death». Uansett var ett poeng på bortebane mot de sterke opplendingene et godt resultat.

– Lillehammer har gode spillere, så det er klart jeg er fornøyd med fire poeng på to kamper mot dem, sier Livingston.

Ny kamp torsdag

Nå håper han spillerne hans klarer å fortsette storspillet.

– Det er bare å kjøre på videre slik vi spiller nå. Alle kamper starter på nytt, men vi blir bare bedre og bedre, sier MS-sjefen.

Allerede torsdag er det ny kamp i Manglerud ishall. Da kommer tabelljumbo Frisk på besøk.

– Det blir en ny viktig kamp, og jeg håper vi vinner da også, sier David Livingston.

MS ligger på plassen foran Frisk på tabellen, men har 15 poeng ned til Asker-laget. Nå virker det mer naturlig å se oppover til Stjernen på åttendeplass, som bare er fire poeng foran MS.

Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget