*Nettavisen* Nyheter.

Festspill fra Frigg

Lars Petter Sårheim var i praktslag mot Røa og noterte seg for hele fire flotte scoringer.

Frigg overbeviste stort og bød på festspill da de slo vertslaget Røa 5-3 i Røa Cup i bandy sist helg.

Klikk på bildet for å forstørre.

Her ser vi de dyktige Frigg-spillerne; Bak fra venstre: Edda Greaker, Lars Petter Sårheim, Gorgus Howard. Foran fra venstre: Thomas Eide, Martin Due Andersen, Birk Hunskaar og Oskar Vegheim (trener).

RØA: Frigg mestret forholdene best da Kong Vinter virkelig gjorde seg gjeldene på Røabanen sist helg. I lagets første kamp mot Røa 2 fikk de unge håpefulle virkelig vist seg frem med solid og godt spill i alle lagdeler.

Det til tross for at laget manglet mange spillere grunnet sykdom.

Vi var litt få i dag, men mestret det bra. I tillegg var Røa rause nok til å låne bort en spiller slik at vi ble fulltallige, forklarte Frigg-trener Oskar Vegheim til Lokalavisen Frogner.

Dominerte

Frigg beviste tidlig i oppgjøret mot Røa at de mestret isens mange utfordringer - både offensivt og defensivt.

I tillegg var storscoreren Lars Petter Sårheim (10) virkelig i slaget og noterte seg for hele fire mål, og da forsvaret anført av Edda Greaker (10) også gjorde jobben til fulle, ja da kunne Frigg-gjengen juble for en solid og høyst fortjent 5-3 seier.

Gøy å score fire mål

Vi var litt bekymret i forkant av kampen siden vi manglet så mange spillere, men vi sto på og vant, kunne toppscorer Lars Petter stolt fortelle.

Det er også veldig gøy å score fire mål i en kamp, men det som er aller morsomst med bandy er at det går så fort, avsluttet Lars Petter omkranset av sine lagkompiser.

Veldig gøy med cup

Forsvarsspiller Edda Greaker smilte også som en sol etter triumfen mot Røa. I tillegg til å fremstå som meget uredd, var hun meget dyktig til å lese spillet og også bidra offensivt - og Edda var meget klar på hva som er best med å delta i cup.

Det som er aller best med å delta på cuper er at man får mange flere sjanser til å spille gode kamper, og så får man vært enda mer sammen med lagkameratene, forklarte Edda som til vanlig også har med sin tvillingsøster Tuva på laget, men som dessverre var syk under denne turneringen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.