RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fiber-feber?

Nå har den dukket opp igjen! den lille pinnen med med budskapet her kommer fibernett.
I jord eller luft? Har vi ikke nok fiber i kosten om vi ikke skal ha fiber i bakken fiber i luften hva skal vi med all denne fiberen? Jeg får feber bare ved tanken på alle de som skal gi oss fiber! Eller hva er tanken med all denne fiberen?? Skal den gi oss bredbånd? Skal den gi oss ennå flere kanaler vi kan zappe mellom og lage ennå mere ufred i heimen? Hvem skal være herre over "ZAPPERn" i fremtiden? Vil den være det fremtidige maktsymbol. Idag har jeg Zappern haha!
Nok spøk! Kan noen forklare meg på en anstendig og fornuftig måte! Hva skal vi med alle de buntene med sort kabel og store plastboksene som etter hvert "pryder" alle stolper og strekk rundt på Kjelsås og muligens andre bydeler? Bakkenettet kommer! Er dette forløperen? Og er det nødvendig at alle selskaper som leverer "signaler " må ha hver sin fiberkabel i "nett"? Er det ikke mulig å ha et fibernett der alle kan kjøpe sin nødvendige del slik som feks. Strøm?
Jeg spør kan noen svare?

Finn Otto Sukkestad
Kjelsås

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere