RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk 100.000 for flaskepanten

Pia Falmår fra Hellerud hadde med fire poser med tomflasker da hun skulle handle brød og smør mandag kveld. Minutter senere var hun atskillig rikere.

HELLERUD: Vel inne på ICA Supermarked Hellerud stilte Pia seg bak en kvinne foran panteautomaten. Denne dyttet inn to flasker, og ba om et lodd i Røde Kors’ lotteri Panto fremfor pant i form av klingende mynt. Dét satte Pia på en idé hun aldri vil angre på.

– Jeg ba også om lodd, selv om pantepengene kunne komme godt med i slutten av måneden, rett før lønnsutbetaling, forteller hun til Nordstrands Blad.

Bingo

Sekunder senere kom det billedlig talt en sjekk på 100.000 kroner ut av automaten.

– Jeg fikk sjokk og løp småhysterisk til kassen for å bekreftet at dette var sant, ler Pia.

Det er lett å bli misunnelig på 100.000 kroner ekstra til julehandelen, men vinneren har ikke tenkt å svi av gevinsten i travle førjulsuker. Pengene kom nemlig svært beleilig med tanke på regningsbunken hjemme, og noe skal brukes på ferietur sammen med samboeren Jan Degvold.

Lover pen julegave

– Vi er typiske vintermennesker som er mye i Sverige for å kjøre snøscooter, og vil ikke sløse bort denne fine tida på ferie til varme strøk. Men når vinteren er over, skal vi reise til et veldig varmt sted.

– Jan kan kanskje også vente seg en litt finere julegave en planlagt?

– Ja. Han og mamma!

 

Toppsaker fra dittOslo

Knut Haavik i strid med nabolaget

Trikkestøy tar nattesøvnen

Kidnappet hund kom hjem

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere