Fikk 100.000 for flaskepanten

Pia Falmår fra Hellerud hadde med fire poser med tomflasker da hun skulle handle brød og smør mandag kveld. Minutter senere var hun atskillig rikere.

HELLERUD: Vel inne på ICA Supermarked Hellerud stilte Pia seg bak en kvinne foran panteautomaten. Denne dyttet inn to flasker, og ba om et lodd i Røde Kors’ lotteri Panto fremfor pant i form av klingende mynt. Dét satte Pia på en idé hun aldri vil angre på.

– Jeg ba også om lodd, selv om pantepengene kunne komme godt med i slutten av måneden, rett før lønnsutbetaling, forteller hun til Nordstrands Blad.

Bingo

Sekunder senere kom det billedlig talt en sjekk på 100.000 kroner ut av automaten.

– Jeg fikk sjokk og løp småhysterisk til kassen for å bekreftet at dette var sant, ler Pia.

Det er lett å bli misunnelig på 100.000 kroner ekstra til julehandelen, men vinneren har ikke tenkt å svi av gevinsten i travle førjulsuker. Pengene kom nemlig svært beleilig med tanke på regningsbunken hjemme, og noe skal brukes på ferietur sammen med samboeren Jan Degvold.

Lover pen julegave

– Vi er typiske vintermennesker som er mye i Sverige for å kjøre snøscooter, og vil ikke sløse bort denne fine tida på ferie til varme strøk. Men når vinteren er over, skal vi reise til et veldig varmt sted.

– Jan kan kanskje også vente seg en litt finere julegave en planlagt?

– Ja. Han og mamma!

Toppsaker fra dittOslo

Knut Haavik i strid med nabolaget

Trikkestøy tar nattesøvnen

Kidnappet hund kom hjem

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Nyheter

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag