RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk 60 dagers fengsel for narkotika og promille


HASJ: Nordstrand-mannen ble tatt med narkotika og kjørte i hasjrus. Nå må han i fengsel. FOTO: NILS SKUMSVOLL
HASJ: Nordstrand-mannen ble tatt med narkotika og kjørte i hasjrus. Nå må han i fengsel. FOTO: NILS SKUMSVOLL
En 28 år gammel mann fra Nordstrand må to måneder i fengsel for promillekjøring og narkotikabesittelse.

OSLO TINGRETT: Mannen kom med en uforbeholden tilståelse av de åtte punktene han var tiltalt for da han nylig møtte i Oslo tingrett.

Ved tre tilfeller i 2012 ble han tatt på ulike adresser i Bydel Søndre Nordstrand og Nordstrand med til sammen 115 gram cannabis.

Den 11. juni i år ble han tatt for kjøring i hasj-påvirket tilstand i Langbølgen. Mannen har heller ikke førerkort og ble dømt for to tilfeller av kjøring uten gyldig førerkort.

I april i år skulle han ha møtt til soning av en dom, men han møtte ikke opp. 28-åringen ble også funnet i besittelse av en kniv en av gangene han ble tatt på fersken med narkotika.

Mannen er tidligere dømt for promillekjøring og narkotikaforbrytelser. I tråd med aktors påstand ble mannen dømt til fengsel i 60 dager, med fradrag for fem dagers varetekt. Retten ser spesielt alvorlig på narkotikabesittelsen fordi de mener den utgjør en betydelig spredningsfare, dette understrekes ved funn av en gramvekt og flere ubrukte lynlåsposer i mannens leilighet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere