*Nettavisen* Nyheter.

Fikk 7000 nye lesere

Ullern Avis Akersposten har hatt en solid økning i antall lesere iløpet av ett år. 7000 nye lesere har avisen fått. Foto: Foto: Alexander Synstad

Ullern Avis Akersposten har fått 7000 flere lesere på ett år. Samtidig sliter de store riksavisene med synkende tall.

OSLO SENTRUM: I fjor på samme tid hadde Ullern Avis Akersposten 23.000 lesere ifølge TNS Gallup. Onsdag ble ferske, nye tall presentert. De viser at Ullern Avis Akersposten nå har 30.000 lesere. Altså har 7000 nye lesere kommet til. Og det i er marked som preges av leserflukt fra papirutgavene. Ansvarlig redaktør Tore Bollingmo er godt fornøyd.

– Dette er meget gledelige tall for Ullern Avis Akersposten. Det er spesielt hyggelig å vise til vekst i en tid hvor folk generelt bruker mindre tid på papiravis.

Samlet svikt

Bransjen meldte om en nedgang i lesertallene på sju prosent da tallene ble lagt frem onsdag. Lesertallene måles gjennom hele året ved lik metode for alle norske aviser.

Ullern Avis Akersposten har dermed stått i mot den negative utviklingen.

Øker på nett

Nettavisen akersposten.no øker også.

– Vi er i solid vekst på nettet, både på det lokale nettstedet akersposten.no og portalen dittoslo.no for alle lokalavisene i Oslo. Vi er opptatt av å treffe folk gjennom det mediet vi bruker, og vi er ikke bekymret for at interessen for godt lokalt stoff skal bli mindre, selv om medievanene endres, sier Bollingmo.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.