RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Adrian Straume (t.v) og Philip Kunz kunne smile tilfreds etter å ha dratt i land en sei på 5 kilo i Oslofjorden.
Adrian Straume (t.v) og Philip Kunz kunne smile tilfreds etter å ha dratt i land en sei på 5 kilo i Oslofjorden. Foto: Foto: Privat

Fikk alt annet enn småfisk i Oslofjorden

Klissvått samarbeid sørget for at Adrian Straume og Philip Kunz kunne dra i land én sei på 5 kilo.

OSLOFJORDEN: Det var forrige uke at 15-åringene fra Nordstrand dro ut på båttur i Oslofjorden for å prøve fiskelykken. Men den fiskeinteresserte duoen hadde ikke den minste anelse om hvilken storfangst som etter hvert skulle bite på.– Vanligvis får vi bare fisk på rundt 1 kilo på turer som dette, sier Adrian.

LES OGSÅ: Monica fikk sjokk da hun trakk fram kjøleskapet

Oppstandelse

Derfor ble det nærmest oppstandelse i båten, da ruggen på 5 kilo plutselig gapet over guttenes gul-oransje sluk rett utenfor Nesodden.

Og på tross av at temperaturen i vannet ikke akkurat innbyr til fuktige sprell, stoppet ikke det Adrian i å ligge med store deler av kroppen over båtripen - og i sjøen - for å dra i land kjempeseien.

– Det var relativt grunt der fisken bet på, så jeg kastet meg ut i vannet med hele overkroppen for å få den opp i båten. Jeg ble klissvåt, men kroken satt veldig løst i fiskens overleppe, så vi var overlykkelig over å få den om bord, forteller Adrian.

Det 10-15 minutter intense samarbeidet med kameraten Philip kunne derfor etter sigende belønnes med en uvanlig stor sei på 5 kilo ikke langt fra land.

– Det var kjempemorsomt! Har ikke fått en så stor fisk utenfor Bud/Molde engang, sier Philip om fangsten.

LES OGSÅ: Fisk og fanteri

LES OGSÅ: På fisketur med fiskeidol

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere