Fikk besøk av heltene

Kåre Ingebrigtsen, Trond Olsen, Stig Johansen og Jonas Kolstad fikk en hjertelig velkomst i Bodø/Glimt-barnehagen på Mortensrud.

Kåre Ingebrigtsen, Trond Olsen, Stig Johansen og Jonas Kolstad fikk en hjertelig velkomst i Bodø/Glimt-barnehagen på Mortensrud.

Barna i Rudshøgda Kanvas naturbarnehage fikk i går fotballheltene fra Bodø/Glimt på besøk.

Barna her setter opp laget og fakse det opp til oss før kamp, sa Kåre Ingebrigtsen om spillerveggen.

Trond Olsen er idolet til mange av Glimtsupporterne. Her overleverer Mathilde Klokkseth Karlsen en tegning til lynvingen.

Troppen fra Bodø/Glimt ble mottatt av syngende og flaggveivende Bodø/Glimt-supportere.

MORTENSRUD: Endelig gikk en drøm i oppfyllelse. Verken ungene eller jeg har sovet i natt, sier Guro Lund Eriksen som jobber i barnehagen.

Barna hadde ventet i vinduet siden klokken ti på formiddagen og jentene hadde tatt på neglelakk og lip-gloss før Trond Olsen, Stig Johansen, Jonas Kolstad, Kåre Ingebrigtsen og markedsansvarlig Erlend Willumsen kom klokken 13.

I natt drømte jeg om at Thiago Martins var kjæreste med mamma, forteller Dilara Günal som sammen med hele avdelingen tok imot troppen fra Glimt med veivende flagg og Bodø/Glimt-sanger.

Olsen favoritt

Det her er helt utrolig og jeg hadde ikke trodd jeg skulle få oppleve dette. Ingen barnehager i Bodø har så stort engasjement, sier lynvingen Trond Olsen.
Olsen er favoritten til mange av de fnisende jentene i barnehagen og ble omfavnet og fikk tegninger med seg på turen tilbake til Bodø.

SE FLERE BILDER FRA BESØKET HER

Rørt

Det var etter en artikkel om Bodø/Glimt-barnehagen i Nordstrands Blad 13. oktober at Glimt-gutta bestemte seg for å komme på besøk til de engasjerte barna.
Jeg blir litt rørt, det er herlig å få lov å besøke sånne unger. De har glede i laget og det er det idretten handler om. Det er spesielt å måtte reise til Oslo for å oppleve dette her, sier Stig Johansen.

Trofeer til Glimt-veggen

Bodø/Glimt har hatt en fantastisk sesong og endte på fjerdeplass. Barna i Rudshøgda Kanvas naturbarnehage har fulgt laget hele sesongen, ført statistikk og tabell. Veggene er dekorert med Glimt-effekter og i idolrommet går Glimt-sanger i repeat.

Vi så bilde av veggen deres i avisen og setter pris på å ha en Bodø/Glimt-barnehage i Oslo. Dere er så flinke til å synge og kan alle tekstene utenatt, sier Kåre Ingebrigtsen som hadde med seg en vimpel, flunkende ny drakt, og et Bodø/Glimt-pledd som barna kan ha med på tur.

Ingebrigtsen kunne også avsløre hvordan laget blir tatt ut før kamp. På veggen i Rudshøgda barnehage henger nemlig laguttaket.

Barna her setter opp laget og fakse det opp til oss før kamp, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.