RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk fart på kula

Klemetsrud tok seg lett til 2. kvalik- runde med 61 over Ås. Thierry Danon scoret hat trick i debuten sin.

Ås 1(1)
Klemetsrud 6(2)


Ås: Klemetsrud hadde små problemer med å slå nyopprykkete Ås ut av cupen. Men en femmålsseier gir ikke et helt riktig bilde av kampen.

Ås var bedre enn som så. Men vi utnyttet bakrommet og kom på kontringer. Vi spilte ikke en god kamp, men var svært effektive, sier KIL-trener Lars Falao.

Klemetsruds Thierry

Tre dager før kampen ble Thierry Danon spilleklar for Klemetsrud, og afrikaneren hadde en kanondebut. Danon sørget for 10 til KIL etter 17 minutter, og satte inn to mål de siste fem minuttene av kampen. Christian Sørevik, Andreas Rønning og Abo Noor sto for de andre scoringene til Klemetsrud. Rene Elshaug reduserte til 12 like før lagene gikk til pause, men i 2. omgang scoret Klemetsrud fire ganger, selv om omgangen spillemessig var relativt jevnspilt. Men Ås manglet Klemetsruds effektivitet og rutine.

Nå venter 2. kvalikrunde for Klemetsrud, som håper å ta seg til 1. ordinære runde. I fjor møtte vi Lyn hjemme. Det var en veldig fin opplevelse, og vi tar gjerne en gjentakelse, sier Falao.

Gi vårt beste

Klemetsrud har hatt en fin treningsleir på Nord-Jylland i påsken, og er tente foran seriepremièren mot Sparta 2 på Sarpsborg stadion. Vi er i en avdeling med steintøffe lag. Hvis vi slipper oss ned på et middels nivå, er vi ferdig. Vi må gi vårt beste i hver eneste kamp ellers får vi juling, sier Lars Falao. Abdi Mohammed (eks. Oslo Øst) går inn på midtbanen mot Sparta 2, hvis han blir skadefri.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere