*Nettavisen* Nyheter.

Fikk Furuset ned på isen

Før kampen mot Furuset lovde Hasle/Løren kaptein Stian Arnedal at de skulle slå serielederne. Og Arnedal holdt løftet sitt.

Løren: Det begynte oppskriftsmessig i Lørenhallen da Furuset gikk opp i ledelsen etter drøye to minutter i den første perioden.
Men så sa det stopp for ulvene. Tross flere minutter i powerplay, klarte ikke ulvene å dra i land sin 14. strake seier i førstedivisjon.
Kaptein for Hasle/Løren var godt fornøyd med at Furuset gikk på sesongens første serietap.
- Furuset er så langt ifra uslåelige. Jeg synes rett og slett ikke at de er noe gode. Vi har møtt bedre lag enn dem denne sesongen, sier Arnedal til Lokalavisen og fortsetter:
- Det var deilig å vise styrke mot Furuset, spesielt etter 9-1 tapet mot Kongsvinger.

Grep om kampen

I kampene før kampen mot Furuset har Hasle/Løren slitt med skader. I et par kamper har de kun stilt med to rekker, men til kampen mot ulvene i Lørenhallen, hadde laget klart å stable tre rekker på beina.
- Vi har fått tilbake et par spillere, og det hjelper på, konstaterer kapteinen.
Men selv om det var Furuset som gikk opp i en tidlig ledelse, fryktet ikke kapteinen ulvene.
- De gikk opp i en tidlig ledelse, men jeg følte at vi hadde et greit grep om kampen. Det var bare å kjøre på videre, og det viste seg jo å gi resultater, gliser kapteinen som mente at laget hans slo serielederne ved å spille sitt eget spill.

- Pucken er rund

Og mens Hasle/Løren kunne dra hjem og feire, var det en skuffet Furuset-gjeng som måtte konstatere at sesongens første serietap var et faktum.
- Ja, det ble vårt første tap. Men vi hadde mer enn nok sjanser til å vinne kampen. De sier at ballen er rund, men det er pucken også, sier trener for Furuset, Aki Mykkanen.
Tidligere denne sesongen har Furuset visst å utnytte powerplay-situasjoner, men i kampen mot Hasle/Løren klarte de ikke utnytte overtallspillet.
- Jeg kan ikke si at keeperen deres storspilte heller, men vi var rett og slett ikke sugne nok på å vinne denne kampen.
Og Mykkanen innrømmer at det ikke alltid er lett å motivere gutta foran en kamp etter 13 strake seire.
- Gutta har nok vært litt mette på å vinne kamper. Det har jo bare vært seier etter seier. Men vi kan bare skylde på oss selv for at det ble tap i dag. Men tross tap er Mykkanen langt ifra bekymret.
- Å tape en kamp er ingen katastrofe. Kanskje det er litt positivt at vi tapte. Selvfølgelig skulle vi gjerne vunnet alle kampene, men nå vet vi hva som trengs for å vinne en kamp. Man vinner sjelden en kamp hvis man kun går på en skøyte.
Og dagen derpå var det igjen skikkelig trøkk på trening.
- Ja, det var en av de beste treningene vi har hatt. Det var gøy å være trener på den treningen, avslutter Furuset-treneren.
PS! Lars Erik Forsberg er tilbake på skøyter etter å ha vært ute med skade.
PPS! Det tok ikke Furuset-gutta lang tid å reise kjerringa. I helga knuste de Viking 8-1, mens Hasle/Løren fortsetter fremgangen. Søndag slo de serietreer Gruner 4-3.
Furuset er så langt ifra uslåelige. Jeg synes rett og slett ikke at de er noe gode.
Stian Arnedal

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag