RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk gave av miljøministeren


PÅ BEFARING: Miljøvernminister Erik Solheim fikk orientering om Østensjøvannet av Amund Kveim (t.h.), leder av Østensjøvannets Venner, og av nestleder Audun Brekke Skrindo (t.v.). Sistnevnte er den faglig ansvarlige for oppbyggingen av våtmarksenteret.
PÅ BEFARING: Miljøvernminister Erik Solheim fikk orientering om Østensjøvannet av Amund Kveim (t.h.), leder av Østensjøvannets Venner, og av nestleder Audun Brekke Skrindo (t.v.). Sistnevnte er den faglig ansvarlige for oppbyggingen av våtmarksenteret. Foto: FOTO: LEIF-DAN BIRKEMOE
Østensjøvannets Venner har fått 360.000 kroner til et våtmarksenter på Bakkehavn gård.ØSTENSJØVANNET:
Mandag 22. august besøkte miljøvernminister Erik Solheim Østensjøvannet og dets næreste venner, med den gledelige beskjeden om at venneforeningen får 360.000 kroner til utvikling av et våtmarksenter.

Pengene skal brukes på utstyr, spesielt med tanke på formidling til barn.

Oppstart høsten 2011

14 våtmarkssentre får i år støtte av Miljøverndepartementet, både eksisterende sentre og sentre i oppstartsfasen - som det til Østensjøvannets Venner.

– Vi skal ved hjelp av dugnadstimer ha noe å vise fram i løpet av høsten 2011, sier Leif-Dan Birkemoe i Østensjøvannets Venner.

På Bakkehavn gård

Våtmarksenteret skal ligge på Bakkehavn gård, der Østensjøvannets Venner har sikret seg større og bedre lokaler.

Da miljøvernminister Erik Solheim kom på besøk fikk han både se Østensjøvannet og bygningen der våtmarksenteret skal etableres.

De tildelte midlene skal blant annet gå til plakater, biologisk utstillingsmateriale, laboratorieutstyr og informasjonsmateriale.

Laboratorieutstyret er det spesielt barna som skal få glede av.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere