RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk hilse på statsministeren

For noen uker siden fikk statssekretæren omvisning på Søndre Holmlia fritidssenter. Han var så imponert at han anbefalte statsminister Kjell Magne Bondevik å stikke innom.

Det virket som statsministeren også likte senteret. Bondevik ankom senteret klokken 18 torsdag kveld, og satte seg ikke i den svarte bilen sin igjen før i halv åtte-tiden.

Omvisning og fotballsparking

I løpet av den halvannen timen statsministeren var på fritidssenteret rakk han både omvisning og være i aktivitet selv. Bondevik valgte kun å se på klatreveggen inne på senteret, men når de fremmøtte barna tok frem fotballen, slengte statsministeren seg med.
Barna var helt i hundre. De var veldig begeistret over å ha statsministeren på besøk og ville gjerne hilse på han og få autografer, forteller leder ved senteret Ronald Daus.
Og det fikk de. Bondevik tok de fleste fremmøtte barna i hånden.

Imponert

- Det virket som han var veldig imponert over tilbudene og mangfoldet på senteret. Det var jo unger overalt, og han var her jo helt til halv åtte, fortsetter Daus.
Fritidssenteret har de siste årene kunnet vise til gode resultater.
Vi har fått storbymidler siden 1994. Det hjelper veldig. Vi har bortimot tusen besøkende i uka, avslutter Daus.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere