RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk kongens sølv


HØYTIDELIG: Anne-Grethe Stenrud fikk utdelt Kongens fortjenestemedalje i Sølv fra adm.dir. Nils Øveraas i Accenture og ordfører i Bærum Lisbeth Hammer Krog.
HØYTIDELIG: Anne-Grethe Stenrud fikk utdelt Kongens fortjenestemedalje i Sølv fra adm.dir. Nils Øveraas i Accenture og ordfører i Bærum Lisbeth Hammer Krog. Foto: FOTO: PRIVAT
Anne-Grethe Stenrud (69) fra Bjørndal fikk nylig Kongens fortjenestemedalje i sølv for sin unike omsorgsevne.

BJØRNDAL/FORNEBU: – Det begynner å gå opp for meg nå. Det er veldig stort og helt uventet, sier Anne-Grethe Stenrud.

Gjennom 50 år i arbeidslivet har hun gjort en innsats for å følge opp medarbeidere i forbindelse med vanskelige livssituasjoner, langtidssykmelding og støttet medarbeidere på veien tilbake til livet og arbeidslivet, først i Telenor og nå i Accenture.

Hun er pensjonist, men jobber tre dager i uken, og vil fortsette med det så lenge hun får lov.

– Jeg elsker å gå på jobb og elsker å ta vare på andre mennesker. Det er fantastisk at det fortsatt er bruk for en, det gir og gleder meg mye, sier Anne-Grethe.

«Mor Accenture»

Fra sine kolleger, som nominerte henne, får hun uhemmet skryt.

– Hun har en helt unik omsorgsevne, samtidig som hun er en meget profesjonell samtalepartner som evner å balansere individuelle og forretningsmessige hensyn. Gjennom sitt arbeid har hun opparbeidet seg tittelen «Mor Accenture» og beskrives som «hjertet» i bedriften. Hun er en høyt verdsatt medarbeider som vi håper vil være med oss i mange år fremover, sier Georg A. Huus i Accenture.

Skal besøke kongen

Kongens fortjenestemedalje i sølv tildeles personer som har gjort en særlig fortjenstfull innsats i samfunnet, og Anne-Grethe vil senere få audiens hos H.M. Kongen for å takke personlig for utmerkelse.

– Det er så stort for meg, jeg klarer ikke tenke så mye på det. Da jeg fikk beskjed om at jeg skulle på audiens hos kongen rygget jeg litt bakover. Jeg kan ennå høre applausen og trampeklappene fra utdelingen, det var helt uvirkelig, sier Anne-Grethe Stenrud.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere