RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk ølglass i hodet


Manglerud politistasjon har hatt nok å gjøre de siste dagene.
Manglerud politistasjon har hatt nok å gjøre de siste dagene. Foto: Illustrasjonsfoto: Camilla Svendsen
Ikke alle klarer å holde seg i ro etter å ha fått litt innabords. På Røde Hatt på Oppsal resulterte det søndag kveld med at en mann fikk et ølglass i hodet.

Måtte behandles etter vold

OPPSAL: Litt før klokken 23 søndag kveld hadde tydeligvis ”justering av væskebalansen” gått litt feil for en person på Røde Hatt på Oppsal. Det endte med at en person – en 43 år gammel mann – fikk et ølglass i hodet. Det var rolig på stedet da politiet kom, men ambulansepersonell måtte behandle den skadde.

Fem til legevakten

MORTENSRUD: Den tidlige fredagstrafikken utover på E6 ble betydelig berørt  av to biler som kjørte i hverandre  ved Mortensrud. Politiet fikk melding om trafikkulykken litt før klokken 13, og foruten materielle skader, skulle et barn og en voksen være skadet. Det viste seg etter hvert at alle fem i den ene bilen var blitt skadet ved påkjørselen bakfra. De ble kjørt til Oslo kommunale legevakt for sjekk og behandling.

Det tok litt tid før trafikken fløt greit igjen.

Var ikke innbrudd

MORTENSRUD: Observante naboer varslet fredag kveld om at det var folk i en bolig i Lofsrudhøgda der de mente det skulle være ferietomt. Men det var ikke innbrudd. Vedkommende som var i huset var et familiemedlem.

Røyk fra trafostasjon

NORDSTRAND: Fredag kveld ble det meldt at det brant i en trafostasjon i Seterliveien. Utrykningsenheter kunne konstatere at det ikke var noen brann – bare litt røyk.

Tatt med narkotika

BEKKELAGET: En politipatrulje stoppet fredag kveld en bil i Bekkelagstrassen. Det var tre personer i bilen, og politiet fant litt narkotika på en ene – en mann på 24 år.

Bråkte i fylla

NORDSTRAND: En godt beruset 23 år gammel mann var litt før klokken 04 natt til lørdag til sjenanse for sovende beboere langs Ekebergveien på Nordstrand. Han bråkte såpass at politiet ble kontaktet. De fant mannen og fikk han på kurs hjem til egen bolig.

Påvirket sjåfør

BRYN: Klokken 04.30 natt til lørdag stoppet politiet en bil i Østensjøveien ved Bryn. Det ble først registrert at bilens papirer ikke var i orden. Så ble det funnet narkotika i bilen, og til slutt kunne politiet slå fast at det var godt grunnlag for å tro at den 41 gamle sjåføren var påvirket. Han ble kjørt sentralarresten for bekreftelse.

Hadde lekepistol

EKEBERG: Lørdag kveld hadde campingturister på Ekeberg observert at en ung gutt hadde et våpen på seg.  Det viste seg etter hvert at det var en lekepistol 15-åringen bar.

Åpen dør i barnehage

HOLMLIA: Søndag morgen registrerte en person at døren til en barnehage i Asperudveien på Holmlia sto åpen. Politiet kunne ikke med en gang bekrefte innbrudd, men følger opp saken.

Mann slo dame

SKULLERUD: Natt til mandag ble det meldt at en mann slo en dame på Skullerud T-banestasjon. Politiet fant de to. Kvinnen ble undersøkt av ambulansepersonell som kunne konstatere at hun var uskadd. Mannen ble kjørt sentralarresten.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere