Gå til sidens hovedinnhold

Fikk møte Jesus og vimse-engelen

Hvordan fanger man barnehage-barns oppmerk-somhet i kirken? Jo, man engasjerer en vimsete engel.

Nordstrand: Det er ikke så lett å konsetrere seg når man bare er 2-3 år og skal høre på en mann som forteller om noe som skjedde for over 2000 år siden. Selv om historien er fantastisk, var det lettere å titte på alle englene som henger på snorer oppe i luften.

Men når en hoppende glad og vimsete engel kommer opp midtgangen og forteller at hun nok en gang kom for sent, var barna med. For Gabrielle hadde mye å si både til sogneprest Espen Feilberg Jacobsen, hyrden Isak og alle barna.

Historien

Historien om det lille barnet som ikke ble født på et sykehus, men i en stall fordi det ikke var plass på hotellet som het herberget, vil de fleste lære om en eller annen gang. Det er bare om å gjøre å formidle budskapet så det passer for de som hører på.

Gabrielle og hyrden Isak fylte hverandre, og med kjente julesanger i tillegg, ble barna engasjert.

En drøy halvtime var nok for de små, og de skjønte godt at Gabrielle måtte stikke av gårde for hun kunen ikke komem for sent til julelunchen i himmelen hvor det også skulel være korøvelse for englene.

– Det er alltid hyggelig å ha mange barn i kirken. I dag blir det omkring 600 her fordelt på tre samlinger, sier sognepresten og gjør seg klar til andre økt mens de små vagger i store parkdresser tilbake til hver sin barnehage.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre